sitars Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam. Namówiłem ostatnio żonę, żeby uszyła mi spodnie na moto w związku z tym mam kilka pytań:Czy ktoś z Was wie gdzie można kupić materiał na takie spodnie (chodzi mi o spodnie tekstylne) ?Jaki materiał polecacie, mnie przychodzą do głowy dwa rodzaje: goretex, cordura.Gdzie można kupić protektory do spodni? Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admirał Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 ja tylko podrzucam protektory: http://www.moto-akcesoria.pl/index.php?cPa...&sort=2a&page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Wiele osób żyje w ogromnej nieświadomości i niedoczytaniu. Gore-tex to nie jest materiał :!: :!: :!: Gore-tex to tylko membrana, materiał wierzchni może być różny np. cordura, nylon PVC, Taslan, oxford nylon i inne podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Dokładnie tak jak mówi PGR.Aczkolwiek istnieją materiały które mają jakby wprasowaną membramę w materiał - n.p. bretex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 OK Chłopaki ale gdzie to dostać na metry ? Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 http://www.mosqa.com.pl/onas.php Może tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi