damian7280 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Mam pytanie Chciałbym kupić motocykl tzn motorower ale typu ścigacz np Honda ns1, Yamaha tzr, bądź coś tego typu i chciałbym aby ktoś mi doradził gdzie i kiedy powiniem sie rozglądać zeby kupić jak najtaniej i najlepiej. Dużo osób mi radzi kupić zimą bo jest najtaniej drudzy ze w na początku maja bo jest najwięcej są zrobione i jest tanio i teraz niewiem nic szczerze móiąc bo niewiem kogo słuchać. Pisze tutaj bo myśle ze tutaj sie dowiem najwięcej =)Prosze o pomoc !!Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Chyba pora nie ma większego znaczenia, bo jak moto jest ok, to czy zima czy lato warto kupić. Obyś takie moto znalazł.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ja kupilem w listopadzie i jak patrze na ceny to dobrze zrobilem :notworthy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi