vasiliy Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 no wlasnie dostalem. musze powiedziec ze dosc solidnie to wyglada. - fajnie rozwiazany jest sposob 2-krotnego poszerzania- sa naprawde uczciwych rozmiarow [po maksymalnym poszerzeniu]- nie jestem pewien, czy te klamerki na paskach wytrzymaja duze obciazenie- jeszcze nie mam pomysl jak je zamatowac - gąszcz paskow wiec pewnie cos sie wykombinuje - narazie nie przymierzalem ich do moto [dopiero co dostalem] po za tym podoba mi sie obsluga "elektroniczna" firmy METRO - za mala przerwe (nieodpisywali jakis czas) przeprosili i zgodzili sie zaplacic koszty przesylki - wszystko w przyjaznej atmosferze i blyskawicznym kontaktem (no oprocz tego poczatku ale podobno mieli urlop). Zobaczymy jak sakwy beda sie spisywac w podrozach... i ciekawe w jakiej cenie beda wspomniane pokrowce przeciwdeszczowe ktore maja wejsc do oferty na nowy sezon. PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi