wild Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 IRBIT jutro mnie czeka malowanie szprych :P :) okey kónic z tym:P nie odbiegajmy od tematu Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 hehe czyli jednak dzida :> nono sprzety skladac :> ja sam musze sie sprezyc :> uralowi brakuje jeszcze conieco aczkolwiek jezdzic jezdzi :> jutro ostatni egzam i jak dobze pojdzie to jade dodomu szykowac sie na sezon :> Irbit :> jak neiskonczysz na jednym piwie to mam dla cioebie swietna opcje :> w oku dzidy znajduje sie masa zachecajacych krzakow :) pozatym to z tego co sie orientuje to zadupie straszne :P PS. niemacie czegos z tych czesci ?? http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=505971#505971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 No i temat odpalil do wiosny mamy trochę czasu i wierze że spotkanie dojdzie do skutku :mrgreen: Szykujta sprzety :P i dzida w sina dal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 PS. niemacie czegos z tych czesci ?? http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?p=505971#505971 Niestety nie mam nic na sprzedaż z czesci które szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 no więc nieźle się zapowiada jeśli można to bym wpadł bo mam niedaleko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 ja też daleko nie bede miał, bo mieszkanie też mam w rzeszowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgrywus ,Wilq_21 więc słowo sie rzekło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 chyba jestem przedstawicielem przemyśla na tym forum więc..... łacze sie z wami podkarpaccy motocykliści :twisted: 8) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 yyy to mam nadzieje ze dacie cynk kiedy gdzie i jak tam dolecieć :banghead:..? - pozdrawiam mark_k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 no więc byle do wiosny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi