IRBIT Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 jestem za tym piwkiem :-)tylko gdzie i kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 IRBIT ja nie pije ..:P ale spotkach sie chetnie :) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Kiedy wiadomo wiosną :) a gdzie to juz sie chyba ustali znam fajna knajpe koło Stalowej a moze ktoś ma inną propozycje?Aby do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 myślałem nad jakaś polana gdzie można zapalić ognisko i rozbić namiot :) koszt takiej imprezy jest bardzo mały i każdy bedzie sobie mógł na takie cos pozwolić 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 hmm jak knajpa to moze DZIDA w okolicach rzeszowa ? mysle ze wypad do knajpki latwiej bedzie zorganizowac ... a na ognicho mozna sie zalapac przy okazji jakiegos zlotu :> http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...8439&highlight= do wyboru do koloru :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 ale jak knajpa to cieżko bedzie z drogą powrotną, wypije kilka piw a do domu ponad 100 km :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 to trzeba bedzie sie w bezalkocholowe zaopatrzyc :) codo wyjazdu pod namiot :> zrobie urala na cacy to jade w bieszczady :> no moze troche trzeba bedzie odczekac zeby sie cieplej zrobilo ... tam mam niewielka dzialke na ktorej nic w sumie niema poza improwizowanym kiblem :P jakby co to zapraszam :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 moze być cieżko ale pobawimy bezalkoholowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 8) haaa choc sasiednie woj Lubelskie /Tomaszów Lub/ pisze sie do was, co prawda teraz ujeżdzam intruza ale..., powiedzcie tylko słowo a waszym miłym towarzystwm i piwem uleczon bedzie dusza moja ;) jak by co dawac znac, a wszedzie sie wstawię - pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 a ja tutaj chcailam cos dopisac a tu fyk forum padlo. podpisuje sie pod to irbit na luz nie rzucisz bez piwa? ja daje po garach i bez tego :) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 postaram sie nie przyjechać sam, przyciągne za soba grupke motocyklistów z lubaczowa :) [ Dopisane: 29-01-2006, 23:51 ] ja daje po garach i bez tego :P musze to kiedyś sprawdzić i sie osobiscie przekonać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 IRBIT a sie przekonasz :> Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 juz tej imprezy u DZIDY nie mogę sie doczekać :) ( chyba bede musial pokąbinowąć z jakimś noclegiem , bo na jednym piwie sie nie skączy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 hehe ty juz planuszesz ostro ? :P easy mamy czas :) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 czasu troche jest ale musze motocykl poskładać i doprowadzić do odpowiedniego stanu :) Gośka - ty też bierz sie szybciutko za remont - na wiosne jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi