Myszon Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Chcialbym nawiazac kontakt ze wszystkimi milosnikami MX i Enduro z okolic Kielc , Jedrzejowa , Buska , Pińczow. :buttrock: Razem z kolegą jezdzimy motorkami po lesie i mini torze wytyczonym przez nas i chetnie bysmy sie chcieli spotkac lub dolaczyc do wspolnej jazdy z innymi rider'ami mieszkajacymi w naszym rejonie (Jedrzejow). Prosze o jakis kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek149 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 czesc. ja jestem z kielc. czemu nie,moze kiedys sie zgadamy na wspolna jazde. [email protected] gg: 8812856 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ja jestek z okolic zawiercia to nie tak daleko jak kupie motorek ten co mam zamiar to pomyślimy nad przejażdżką :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi