Kilvov Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 dokładnie' date='chodzi o szybke w motorze a nie w kasku [/quote']Nie wazne o którą chodziło.... Szyby sie nie poleruje i koniec!Jak ktos chce sprobować to polecam! W dzień bedzie w miare ok' date=' ale w nocy masakra!Widziałem na własne oczy :mrgreen:[/quote'] a na czym polega masakra? pomalowana szyba będzie nieprzezroczysta i tyle chyba? w nsr to i tak nic nie widać przez szybę bo ma takie zniekształcenia obrazu :roll: też myślałem, że chodzi o szybkę w kasku :P podłączam się do pytania :( niech ktoś spróbuje automaxem, bo ja nie chcę ryzykować jeszcze większego porysowania szyby :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 dokładnie' date='chodzi o szybke w motorze a nie w kasku [/quote']Nie wazne o którą chodziło.... Szyby sie nie poleruje i koniec!Jak ktos chce sprobować to polecam! W dzień bedzie w miare ok' date=' ale w nocy masakra!Widziałem na własne oczy :mrgreen:[/quote'] dzięki,chyba kupie i wypróbuje...heh...jedyne 39,90 + przesyłka :? .... jak cos to tu macie link do sklepu:http://gsm.idhost.pl/index.php/cPath/36 [ Dopisane: 03-01-2006, 20:57 ]sorki,co innego miało być cytowane....w każdym badz razie thx Pretender01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Przez szybe w owiewce (szczególnie w ścigaczu) raczej się nie patrzy, więc nie jest niezbędna cudowna przejrzystość. Kilka juz szyb doprowadziłem do pieknego połysku, za pomocą pasty Automax do lakieru (nie mylic z Autosolem do metalu) kosztującej 3,50. Szyba potem wygląda jak nówka, pod warunkiem że nie była przeorana głeboko. Drobne zmatowienia i ryski ''eksploatacyjne'' spoko znikają. A że swiatło się w niej załamuje inaczej, to jest to trudne do zauważenia. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltyrka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 http://www.auto-szyby.pl/czysta_szyba_bez_zarysowan-p16.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi