cypek41 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Mam taki problem.Po włożeniu i przekręceniu kluczyka na zapłon,kluczyk powinien nie dać się wyciągnąć a u mnie się normalnie wyciąga.Raz jechałem (jeszcze nie wiedziałem że takie coś się dzieje) to kluczyk legalnie wypadł mi podczas jazdy (dobrze że go znalazłem) .Czy można jakoś naprawić stacyjke lub coś z nią zrobić żeby to nie wypadało?Bo teraz to cały czas mam smycz przy moto i przyczepiam kluczyk do smyczyz góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 to jest juz wyrobiona stacyjka ja jak swoja naprawialem (chart) to wsadzilem bembenek inny a kluczyk inny i wszystko spasowalem i nawet to dzialalo i tez kluczyk wypada to ja przekrecam wyjmuje i do kieszeni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Śniło mi sie to dzisiaj :!: :!: :!: Autentycznie :lol: :lol: :lol: Zjeżdżałem moim moto z jakiejś górki i na dole mi zgasła, patrze, a tu kluczyka nie ma :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja tak miałem w aprili rs 50 z 95 roku też mi kluczyk dało się wyciagną przy zapalonym moto , na szczęście mi nie wypadał podczas jazdy więc nic przy nim niej nie robiłem, ja bym poszukał jakiejs uzywanej stacyjki do twojego moto bez grzebania w tympzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi