enduroguy Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam,Potrzebuje nabyc same kulki gornego lozyska na glowce ramy! Na allegro i w sklepach dostepne sa całe zestawy naprawcze. U mnie nie ma koniecznosci zakupu takiego czegos gdyz cala reszta (razem z lozyskiem dolnym) jest w stanie b.db.! W jaki sposob dopasowac takie kulki i skad je wziac? (oczywiscie zalezy mi takze na wytrzymalosci, no bo zawias w enduro przenosi dosc spore obciazenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 hmmm.. dowiedz sie jaki jest rozmiar tych kulek i moze przejdz sie po sklepach z lozyskami... w jakims lepszym rowerowym moze by mieli... pewnie rozmiar kulek taki jak w suporcie bo to duze sa... szukaj, zawsze moze sie gdzies dopasuje. moj brat montuje bramy antywlamaniowe... przynioisl mi kiedys taki zestaw lozysk ze tak powiem.... lekko i latwo sie je rozbieralo a kulki roznych wielkosci... nie wiem co wiecej doradzic:P pozdro... jak mi cos lepszego na mysl przyjdzie to dam znac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi