Bari Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 No wlasnie tak jak w temacie , jak krecic sie na 1 kole ? Troche juz opanowalem technike jazdy na 1 kole , a ten trick bardzo mi sie podoba ale nie wiem jak sie za niego zabrac a bardzo chcialbym go opanowac :oops: Sa tu osoby (napewno sa :)) ktore potrafia wykonac taki Stunt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 mi sie przez przypadek udalo zrobic 4 takie kolka na ojca skuterze :) . Lubie na jego skuterku jezdzic na jednym kole i raz sprobowalem i udalo sie. Musisz sie przechylic w strone w ktora chcesz robic a pozniej manipulujesz juz tylko gazem. Nie wiem jak to wytlumaczyc . Ale z zaczeciem na lekkim skuterku nie ma problemu ja natomiast wywalilem sie jak probowalem przestac, nie wiem czy za ostro chcialem skonczyc czy co ale wywalilo mnie na przeciwna strone i gleba. Stawiam nim tak ze najpierw szuram nogami a pozniej odrywam, tak samo mi to wyszlo. Zeby normalnie postawic nie ma mocy. Honda Junior :lol: :lol: . Nie przepadam za skuterami :roll: Ojciec go ma zamiast roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi