Gość Anonymous Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Mam mały problemik :) . Otóż jestem w posiadaniu wspaniałego motocykla WSK 175 wyremontowanego moimi własnymi siłami, lekko przerobionego, któremu przybyło pare koników i niestety sprzęgło tego nie wytrzymuje i chamsko zaczyna sobie ślizgać. Co z tym zrobić- wie może ktoś :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 podkłada sie jedną blache! tak słyszałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hausi Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 można wlozyc mocniejsze lub podwojne sprezyny lecz oczywiscie dzwignia bedzie ciezej chodzic, mozna rowniez sprobowac wlozyc sprzeglo od czegos innego lub lekko je przerobic i dolozyc jeszcze jedna tarcz. gdzies w domu mam sposoby wzmacniania sprzegla jak je znajde to ci podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 A ja sobie kupiłem Wsk Kobuz 175 i narazie nie mam zamiaru nic zmieniac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hausi Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 materialy juz ci poslalem na maila :):):D:) jak nie dojda daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 sprawdz czy za mocno nie podciagnełes sprzegła jak dalej to samo to wymien olej i zmien tarcze na nowe,dodatkowa blaszka moze zaszkodzic,aha inowe sprezyny obowiazkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur194 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ja miałem swego czasu wsk 175 i ze sprzęgłem był taki problem, że samo mi się rozkręcało. A co do ślizgania to albo za słabo dokręcone na głównej śrubie albo tarcze do niczego, może być również tak że jest tych tarcz za mało- może ktos rozkręcal i zapomniał jednej włożyć :lol: No i sa blachy dystansowe, które można dołożyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur194 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Aha, jeszcze jedno. Jeżeli przybyło trochę koników to na pewno nie wytrzymie tego za długo skrzynia, normalnie często siada a co dopiero jak wsk ma dodatkowy power :roll: Ja średnio w sezonie zajeżdżałem 2 silniki- tzn. skrzynie w nich, a i tak całe wymieniałem bo robić w skrzyni mi się nie uśmiechało. Nie ma to jak wsk 125, nie do zajechania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi