enduroguy Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Sezon narazie się skończył' date=' nie z powodu śniegu, ale Enduroboj szuka nowej maszyny, a ja wymieniam już drugą dętke. [/quote']Kupuj trzymacz Olek bo inaczej to mozesz zmieniac w nieskonczonosc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Już wszystko kupione, Strzałek dał mi wskazówek pare <wielkie dzieki i pozdrooo> i teraz czekam aż się święta skończą i we wtorek nawiedzam wulkanizatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 sory ze tak plote co chwila ale wlasnie sciagnal mi sie wasz zwiastun.. Rów jest bomba!! powaga.. oby takich jak wy wiecej.. respect hehe :) "Rów" dobry row nie jest zly ps. sory za spam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acid Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 "Rów" dobry row nie jest zlywiem miszczu wiem... ze ty to wiesz... hehe :mrgreen: ps. ja tez sory za spam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar-o Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zajebista muza w tle :P co to za kawałek i jakiej kapeli??? chetnie bym se posluchal :) :) SZCZESLIWEGO NOWEGO ;) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 No filmik oglądałem kilka razy i przyznam,że jest fajny;].Szkoda tylko że sprzęt nie jest za dobry :P tj. kamera, a nie motory :D. Bo pozatym to niczego wam nie brakuje,myśle tu o pomyśle oraz wykonaniu.Pozdro Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi