Waldi Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Czolem. Chcial bym uzbierac grupke ludzi i pojechac do Kazimierza Dolnego. Widzialem, ze duzo osob ma GSa na tym forum. Musimy sie zgrac i swoimi GSami sie spotkac ! Nie wiem czy jest tutaj tak " postrzelona " osoba jak ja, bo ja jezdze w zimie jak nie ma mrozu i sniegu. Jezeli zanalazl by sie ktos taki, to piszcie na gg 1790808 Goraco zachecam. Pozdro Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Pewnie sie ktos znajdzie do polatania...:P tylko nie w zimie poczekajmy do wiosny szkoda zdrowia :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Na lato bardzo chetnie ale w zimie to raczej nie :-) takze trzeba czekac cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 W takim razie nie mam wyboru. Czekam do max. kwietnia i zakladam tutaj temat ! I jedziemy w trase :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 I jedziemy w trase no problem- ja jestem b.chetny ale niech się ociepli :) ostania moja jazda odbyła się przy 5ciu stopniach- i miałem serdecznie dość .... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Czolem. Chcial bym uzbierac grupke ludzi i pojechac do Kazimierza Dolnego. Witam,Potrzebujesz wsparcia kilku motocykli na odcinku 12 km :-) szkoda że nie posiadam suzi bo może bym się załapał.Pozdro. Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 To znaczy, ja bym jechal do LBN i z LBN przez naleczow do kazimierza :D Jaki kolwiek motor masz to wpadaj ;) Zmowimy sie jak bedzie poczatek sezonu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 to i ja sie pisze na to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi