PGR Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Powiem jedno - sam byłem za trzeźwy żeby patrzeć na te bezeceństwa. Dobrze, ze siedzieliśmy daleko od baru to nas może jeszcze tam wpuszczą.... BURKOWI I ASTARTE MOWIMY ZDECYDOWANE NIE :!: Dzisiaj z kagańcami i na łańcuchu w osobnych katach sali :!: (pzdr z laborek :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 No to jak zwykle pokazaliśmy... :? Kaśka, jak tam ślady na masce?? Nikt w robocie się Ciebie nie pytał czy przaypadkiem kogoś nie potrąciłaś?? :twisted: Powiem jedno - sam byłem za trzeźwy żeby patrzeć na te bezeceństwa. Dobrze, ze siedzieliśmy daleko od baru to nas może jeszcze tam wpuszczą...Święte słowa... i całe szczęście, że w czeskim też mamy osobną sale... (podobno)Jak tam Burek Doszła do siebie Nie wiem, bo jeszcze nie zwlekła się z wyra...PGR dawaj fotki z imprezy Może lepiej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 BURKOWI I ASTARTE MOWIMY ZDECYDOWANE NIE :!: No nareszcie mnie ktoś docenił :twisted: :lol: Dzisiaj z kagańcami i na łańcuchu... Mam nadzieję, że kajdanki z futerkiem też się znajdą... widzę, że lubisz ostro :P pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Kaśka spoko luz znajomi już nie jedno widzieli, kolega był bez filmu a koleżanka musiała się nim opiekować i dała rade. Generalnie im się podobało . Przeciez fajna zabawa była ale dalej tweirdze iż było to preludium przed weekendem? jerry PS. Kaśka a co się stało z maską????? Co mnie omineło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Jak tam Burek :?: Doszła do siebie :split: Powoli dochodzę do siebie, ale dzisiaj na pewno mi sie to nie uda, może jutro :-D Szacun za impreze - Kaśka Ty jesteś swój chłop :mrgreen: Jerry a jak tam Twoi znajomi :lapad: Doszli do siebie po wczorajszym szoku spowodowanym oglądnięciem w akcji Astarte i Burka :mrgreen:Przeca my się z Burkiem dobrze zachowywałyśmy :-D ... w miarę dobrze... I nie wiem czemu znajomi mieli miny nietęgie :twisted: No przecież my takie grzeczne byłyśmy :mrgreen: BURKOWI I ASTARTE MOWIMY ZDECYDOWANE NIE :!: Pidżi :P Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Dobra to ten temat już zamykamy. Moto oblane, miasto spalone... 8) Dzisiaj epilog w Stańczyku 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Dobra to ten temat już zamykamy. A właśnie, że nie ! Planujemy imprezę z okazji przykręcenia tablic rejestracyjnych do motocykla. Ma piękny i wielce wymowny nr NIL 969. Wielce sprośno-diabelski numer :) Chętni są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Dobra to ten temat już zamykamy. A właśnie' date=' że nie ! Planujemy imprezę z okazji przykręcenia tablic rejestracyjnych do motocykla. Ma piękny i wielce wymowny nr NIL 969. Wielce sprośno-diabelski numer :) Chętni są ?[/quote']Pytanie tylko gdzie, jak i dlaczego tak późno :twisted: ??Proponuję termin posesyjny - czyli luty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 A właśnie' date=' że nie ! Planujemy imprezę z okazji przykręcenia tablic rejestracyjnych do motocykla. Ma piękny i wielce wymowny nr NIL 969. Wielce sprośno-diabelski numer Very Happy Chętni są ?[/quote'] Hi,dawno się nie widzieliśmy więc ja bardzo chętnie. Jeśli ustalicie termin i miejsce dajcie znać na komórkę. W najbliższą środę w bezsenności jest koncercik. Kapelka gra w stulu Massive Attack, lekko i przyjemnie. Wjazd 5 pln. Może wtedy opijemy NIL'a hehehehe Kaśka musi uważać we Wrocku bo ma obce blachy hehehejerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Prot zapomniałeś o U NIL U969Co do imprezki ja jestem bardzo chetna bo juz dawno Waszych mordek nie widziałam, tylko może po tym tygodniu bo egzaminy stadami sie pchają no i uczyć się trza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 To może termin przyszło czwartkowy (26 styczeń) byłby odpowieni na przewietrzenie umysłów przed sesją :twisted: ?? ps. NIL U969 - niezła rejestracja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Dawajcie tu: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=495366#495366będzie impreza i z okazji przykręcenia tablic 8) , niewiadomej ciąży 8) oraz Święta Dziadzi Prota :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 to jak z czwartkiem i piatkiem, o dniu Dziadzi nie wspomne?? Jest jakiś plan??jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi