Mishel Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Uwaga, cywil... cywil idzie :mrgreen: Nie strzelać do cywila...A kit... A se strzele w tawernie małe co nie co :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 O której sie spotykamy w Tawernie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Myśle, że tak koło 20... fakt, ja moge być później(20:40), bo "zaspałęm" dziś na projekt i musze na 19 iść odrobić... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 O której sie spotykamy w Tawernie??No i nareszcie ktoś nie gada od rzeczy :lol: Myśle, że tak 12:30 styknie - zaraz wychodzę z domu :P ... (znaczy się 19,20,21 ??). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 21 to optimal version jak dla nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 21 to optimal version jak dla nas...Może być, ale czy będzie jeszcze jakieś miejsce w Tawernie... pewnie tylko stojące :P pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 No se poimprezowałem dzisiaj ... :P Nie będzie mnie dzisiaj ... Kaśka zna szczegóły ... sorry, wypijcie za mnie zdrówko Yamahy GS500 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Yamahy GS500 :PSuzuki Gs 500 :twisted: :D Już nie przekręcaj... :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Tawerna o 21.00 już wszystko obgadane :mrgreen: Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 No se poimprezowałem dzisiaj ... :P Nie będzie mnie dzisiaj ... Kaśka zna szczegóły ... sorry, wypijcie za mnie zdrówko Yamahy GS500 :lapad:Prot czyżby wino młodzieżowe zaszkodziło????jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Jerry szoruj rowa bo coś ostatnio zapodawało i dawaj do Tawerny na 21 :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Dzieki bardzo wszystkim za wczorajszą imprezę :mrgreen: Teraz to już opony w GS-ie sie nie rozeschną :P Jak tam Burek :?: Doszła do siebie :split: PGR dawaj fotki z imprezy :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Powitać przy piątku,PGR rów wczoraj był bezwzględnie wyczyszczony, w Tawernie byłem ale nikogo nie było w akcie rozpaczy i desperacji pomaszerowałem na papieroska. Jakby nie Astarte która była w miare punktualna to już pojawił się pomysł come back. Ale ok. Burek wczoraj to miał dopiero preludium coś mnie w kosciach wierci iż dzisiaj błyśnie. Tak dlaczego Czeski Film i Tawerna nie ugosci mnei wiecej ehhhhz partyjnym pozdrowieniemjerryPS. Nie marudzic tylko pic bo generalnie pic trzeba przynajmniej dwa razy w roku czyli kiedy pada i kiedy nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Jerry a jak tam Twoi znajomi :P Doszli do siebie po wczorajszym szoku spowodowanym oglądnięciem w akcji Astarte i Burka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Jerry a jak tam Twoi znajomi :P Doszli do siebie po wczorajszym szoku spowodowanym oglądnięciem w akcji Astarte i Burka :mrgreen:Przeca my się z Burkiem dobrze zachowywałyśmy :-D ... w miarę dobrze... I nie wiem czemu znajomi mieli miny nietęgie :twisted: Ale ok. Burek wczoraj to miał dopiero preludium coś mnie w kosciach wierci iż dzisiaj błyśnie. Tak dlaczego Czeski Film i Tawerna nie ugosci mnei wiecej ehhhh Ehhh... rzeczywiście Czeski i Tawerna spalone będą, a ja tak lubiłam tam chodzić :lapad: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi