Empire Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 hehe :P no niezle...Remus, neony :P Chyba Simson Duo jest szybszy od takiego czegoś :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 ee tam silniczek od jakiej aprilki rs 80 jakiego tuninga zrobić do tego na wrazie co posiadac papierki na silnik ze 50 ccm i tyle lata wtedy pewnie nie gorzej od malucha a jeździsz na karte motorowerową :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 ponad stowke by poszlo :P Ja widzialem na jakis forach jak ludzie sie chwalili ze zamykają budzik w maluchu (140) :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Teraz bym na pewno takim czymś nie jeździł chyba, że dla śmiechu z kumplami, ale mając te 13 lat bagażniczek cieplutko i w końcu to wygląda jak auto cud miód :P Na zakupy można było by jeździć pali niewiele lepsze to niż autobus w zimę. [ Dopisane: 03-12-2005, 13:21 ]A właśnie ma ktoś może jakąś stonkę producenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 ponad stowke by poszlo Ja widzialem na jakis forach jak ludzie sie chwalili ze zamykają budzik w maluchu (140) to musial byc jakis mocny tuning bo zwykly (bez tuningu) zagotowalem na trasie (70km) przy predkosci okolo 120km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 ponad stowke by poszlo Ja widzialem na jakis forach jak ludzie sie chwalili ze zamykają budzik w maluchu (140) to musial byc jakis mocny tuning bo zwykly (bez tuningu) zagotowalem na trasie (70km) przy predkosci okolo 120km/h to jakiś padaka :P na początku lat 90 mój stary też zamykał budzik swoim [prawie ;) ] nowym maluchem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 to jakiś padaka najlepszy to on nie byl ale taka padaka tez nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ten sprzet mi sie troche kojarzy z tym wózkiem dla niepełnosprawnych który miał silnik od simka to chyba jest cos podobnego tylko że w ładniejszym opakowaniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towik Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 może zrobili to zeby ludzie się nie pozabijali :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adidas3 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 najwyraźniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Pojazd bardziej niebezpieczny niż sqter dla mnie. Nie ma jak uciekać z trasy, jest mało stabilny no i w razie poważniejszego wypadku to jesteś przypięty do fotela i razem z nim gdzieś lądujesz w rowie. Ewidentnym plusem jest to, że w zimie jest cieplej, a w deszcz nie kapie na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialymaly99 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 To jest spox. Tylko te wykonanie troche nedza, a z reszta jak by to byla blacha to by bylo za cieszkie. A wiec cool!!!!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ciekaw jestem jaką to ma moc...W koncu 40km/h na taka bude to troche mocy musi miec...Tak jakby na komarka wpakowac dwoje ludzi to to wtedy to autko ma taką wage jak ten komarek z ludzmi;] A wiadomo jak komar we dwojke jedzie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialymaly99 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ale taka "fure" miec to nawet fajnie tylko ze troche wolna :? a na prawojazdy a1 sa tesh samochody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 A1 jest na motocykle. Dla samochodów podkategorią jest B1, tyle że nie przypominam sobie żadnego ciekawego samochodu mieszczącego się w jej ograniczeniach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi