Bartosz Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 WITAM, POSZUKUJE PORZADNEJ KLAMRY DO PASKA DO SPODNI ;) JESZCZE NIGDY TAKIEJ NIE MIALEM I NIE WIEM NA CO ZWRACAC UWAGE ITD!!!NIE ORIENTUJE SIE W CENACHITD POSZUKUJE CZEGOS W STYLU H-D NAJLEPIEJ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11709019 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11742748 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11843228 mniejwiecej takich jak wyzejnie wiem, co mozna o nich sadzic????POMOZCIE MI!!!!!A MOZE KTOS Z WAS MA JAKAS NA ZBYCIU ALBO MA BLISKO MIEJSCE GDZIE MOZNA W MIARE TANIO PORZADNA KLAMRE KUPIC???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Witam.Ja widzialem cały pas, za około 70 złotych, co do klamr mi sie podoba 3, nie wiem czemu jakiś mój styl 8) 8) 8) Ogólnie to super wyglada. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 29 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 milo mi borsuk ze sie wypowiedziales ale mi chodzilo o FACHOWE PORADY!!!!NA CO ZWROCIC UWAGE ITD!!!!A PASEK MAM MIALEM INNA (NIE MOTOCYKLOWA SPRZACZKE) ALE PADLA I JUZ SIE JEJ NIE DA NAPRAWIC I STWIERDZILEM ZE BYCZO BY WYGLADALO COS ALA MOTOCYKL ALBO SILNIK NAD PTASZKIEM :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Mam taką klamrę (drugą w kolejności) "Thundering steel" chyba. Nie jeżdżę Harlejem, więc nosił jej nie będę. Może się zamienimy? Np na pasek "Marynarka Wojenna" ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 nie no zle umiescilem temat?????nikt mi nie powie co i jak to jest z klamrami??????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Nie gniewaj sie Bartosz ale klamra jak klamra.Ja kupowałem pasek to sprawdziłem czy jest naprawde ze skóry,jaka ma szerokośc(żeby pasował do szlufek w spodniach) i długość.Klamra jest z metalu matowego,klasyczna i wyglada porządnie.Za szeroka może gnieść i uwierać w brzuch a mała bedzie wyglądać jak damska :) Nie lubie osobiscie klamr z napisami typu Mustang,Harley,Diesel,itp.bzdurami.Pasem (i klamra) jest dla mojej wygody a nie dla szpanu.Wieksza uwage zwracam na marke opon,kasków, klocków, butów itp rzeczy które maja naprawde wpływ na bezpieczeństwo.Klamrami i paskiem aż tak sie nie przejmuj.. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 no coz juz za pozno ze wszelkimi podopiedziami dzis na bemowskiej legii kupilem sobie klamerke :twisted: nawet fajnakiedys cykne fote i jak ladnie wyjdzie to pokaze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi