yarco26 Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Dzięki pomocy Groszka z Forum i jego serwisówce doszedłem w swojej Kawasaki ZZR-600 E8 2000 rok do modułu nazwanego "Junction box" to jest taka skrzyneczka na bezpieczniki pod siedzeniem. Jest tam przekaźnik od świateł i diody. To właśnie ten przekaźnik powinien załączać światło przednie po odpaleni silnika, a tak się nie dzieje. Może się spaliły diody. Mam pytanie czy ktoś może miał podobny problem, albo wie gdzie w Szczecinie można takie coś naprawić lub kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 yarco w ten weekend (niedziela) jest bazar we wrocku. Mozę któryś z Twoich ziomów się wybiera? Powinienes tam znalezc cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarco26 Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Dziki PGR za pomocną dłoń :D ale chyba już sobie poradziłem z tym tematem znalazłem elektryka co takie rzeczy naprawia. Jutro będę wiedział, co , ile i dlaczego tak drogo :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi