Gość ghootek Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 jestem w posiadaniu motocykla "Ковровец" produkcji radzieckiej z 1959 r. Wiem tylko ze był on produkowany w zakładach ЗиД w Związku Radzieckim. pojemność silnika 175 cm3 :) poszukuje jakichkoliek (cokolwiek)informacji na temat tego motocykla (schematy, instrukcje, dane itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Znam wiekszość motocyli produkcji radzieckiej, znajomy sprowadza z byłego Zwiazku Radzieckiego różne ruchole, ale o Kowrowcu nigdy nie słyszałem...Może to jakiś plagiat Jawy, albo czego innego? Ta nazwa sugeruje mi cos kazachskiego albo gruzińskiego, ale to tylko przypuszczenia.Jestem ciekawy co to, czekam również na odpowiedzi.Kolego, może zamieściłbyś zdjecie tego ruchola, chciałbym go zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ten kowrowec to inaczej K-175.Kumpel ma takiego.Troszke o nim wiem i mam pare fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Dokładnie to k-175 calkiem fajny zabytek :D mało jest tego w polsce.Rusków jest mase ale nie tych malych.Jak cos to mam troche czesci do tych sprzetów 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi