W Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Nie chcę męczyć tematem ubrań, ale nie chcę też kupić kiepskichubrań.Oglądałem w salonie Hondy w Katowicech Ubrania IXON i w dotyku i na wygląd były super ceny też ciekawe jaka jakość? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=35369 Ja zakupiłem caly komplet Ixon patrz wyzej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 dzięki chyba się skuszę choć to francja 8) darekcb500 [ Dopisane: 05-12-2005, 20:09 ]Cześć Darekcb500 również zakupiłem cały komplet ubrań IXON dla żonki też tylko rękawice kupiłem Arlen Ness super ciuchy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi