Empire Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam, Jakie są odpowiedniki świec Iskra f75 lub f80? (chodzi mi o NGK lub Bosch) Miałem rózne przygody z iskrami, nie chcial palic a wlozylem ngk i boscha, na obydwu zapalił... P.S. Ta świeca co ma być inna niż Iskra to do Komarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 http://www.joserodolfo.foxnet.pl/arts.php?...zytaj_arty&t=17 Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Dzieki Bardzo :) A jakie z tych świec uważacie za najlepsze, najsolidniejsze? (NGK, Champion, Bosch) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 NGK sa ogolnie uznawane za najlepsze ale ja mialem taka przygode, ze kupilem sobie nowa ngk do swojego modelu, zalozylem i za hu*a waclawa nie chcial motor odpalic. Wlozylem polska iskre i gra ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Ktoś zna może ceny takich świec jak NGK, Bosch, Champion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi