tsailifo Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 W Szczecinie nigdy nie przepadali za motocyklistami, zawsze byli na cenzurowanym... w latach 80-tych i 90-tych... nie wiem jak było wcześniej :evil: więc nie dziwi że nadal tak jest :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 zdarzyli tylko zlapac radar i nic poza tym:) Z tego co wiem to policja nie ma prawa scigac motocyklistow ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrys111 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 scigac nie moga ale moga zrobic blokade... a co do tego ze nic im nie da taka baza danych, da i to duzo... nie zlapia cie na ulicy ale znajda na stacji na jakims parkingu... i zawsze moze sie cos znalasc w moto za co zaplacisz... ew zrobia ekspertyzy zdjeci z fotoradarow i po znakach szczegolnych tez moga stwierzdic ze to TY jesli przez caly czas sie ten sam sprzet powtarza. Mam duzo znajomych policjantow i naprawde juz sie konczy mit o tym "ilu policjantow potrzeba do przykrecenia zarowki" a w moich stronach jest dogadane z policja w ten sposob ze oni nie szykanuja motocyklistow a motocyklisci nie szaleja nadmiernie po miescie to chyba przyzwoita wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi