haryb Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Poszukuje do kawasaki KZ440 LTD 84 rok paska napedowego poniewaz mam narazie założony napęd łańcuchowy a mam do niego koła pasowe na pasek i pasek tez mam ale jest uszkodzony i nie wiem gdzie taki pasek moge dostac i ile kosztuje?>Prosze o info Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Tak zapytam z ciekawosci: zamieniłeś koła pasowe na koła zębate? Dużo było przeróbek czy tylko zwykłe przełożenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Ten model oryginaleni ma napęd na pasek lub na łańcuch takze tylko przełożyłem koła oryginalne pasowe i wsio nic nei przerabiuałem. Interesuej mnie tylko gdzi etaki moge kupić pasek i jakie to są pieniązki?! Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi