Sylwester Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam, od trzech miechów żyję sobie w UK i zamierzam sprowadzić sobie tutaj moto. Czy będe musiał je tutaj przerejestrować, czy mogę jeżdzić na PL tablicy. Ma ktoś pojęcie jak to wygląda od strony prawnej. Mam znajomego co śmiga w UK na moto z polskimi blachami ale sam nie wie czy legalnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 A kogo to obchodzi czy na PL czy na D czy na UK śmigaj na Polskich, i olej to :twisted: Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazivfr Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 słyszałem żę trzeba mieć tylko specjalną naklejkę na lampie z przodu żeby nie oślepiać innych i można latać na PL. dodatkowym plusem będzie tanie polskie ubezpieczeni...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Teoretycznie możesz tam jeździć pojazdem spoza UK tylko przez 6 miechów, potem pojazd musi opuścić UK i może ponownie powrócić na 6 miechów. Jedyny mankament to to, że nikt ci nie jest w stanie udowodnić że jesteś tam dłużej niż 6 miechów. Jak cię policja pyta, to mówisz, że masz moto od 3 miechów i wszystko gra. O naklejkach też nie słyszałem, pewnie nikt na to uwagi nie zwraca. Tylko radze ci wozić ubezpieczenie przy sobie na wszelki wypadek, bo jak gliny zatrzymują, to o ubezpieczenie pierwsze pytają...A najlepiej sprzedać w polsce i kupić tam... przynajmniej pewniaka bedziesz miał.. Ps... gdzie mieszkasz?Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ps... gdzie mieszkasz?Pozdro. mieszkam w Plymouth, tak na marginesie to jak na razie wolę sprowadzić swoje bo koszt nie duży około 150 funciaków przez firmę sped.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi