karol1001 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70803056 Nie zginął komuś? Wygląda na malowany na szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Ja nie wiem wogole skad sie tacy ludzie biora! Papieru nie ma a liczy sobie za nia tyle ile za sprowadzana DR350 shc (USD z przodu) na papierze :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Wczesniej widzialem ja bez przedniej lampy(bo interesowalem sie DR 350 i cenami tego motocykla na rynku zwlaszcza okolicznym bo wielkpolskim) , teraz ma jakas owiewke UFo zalozona , takze na bank po przejsciach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ma niepelne oswietlenie moze byl uzywany do crossu, a takie nie maja mozliwosci rejestracji?? (crossu zawodowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi