PomyK Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 A jeszcze zaponiałem dodać Airoha :evil: A i polecam SIXSIXONE miałem przyjemność jeździć w takim.Tylko ceny są dość wygurowane.Jest to firma która zajmuje się od dłuższego czasu robieniem kasków odzieży itp do DownHillu,a od pewnego czasu robi kaski do Motocrossu.Naprawdę super kaski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Zabierz kask tacie.On napewno bedzie miał "grosz" zeby sobie kupic inny.-Problem z GŁOWY :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja jeżdże w kiwi zamkniętym, do którego google narciarskie się mieszczą i jak na początek da się żyć. A na nowy sezonik myśle o jakimś fajnym kasku, może przez moje rozliczne znajomości ściągne coś zza wielkiej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 może przez moje rozliczne znajomościTo ja bede po Ciebie dzownił jak przyjadą mnie bic!Ok?Aszuki teraz ma Airohy do predania nowki sztuki w 3 kolorach za 360zł.W sklepie 610zł.Podac namiary?Doozer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 ENDURO napisał: Dobre kaski crossowe Lazer,Uvex,Nolan,Axo A bardzo dobre to SHOEI, ARAI, TROY LEE DESIGN A AGV i O'neal gdzie można zaliczyć :?: Sorry że się wtrącam do tematu :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi