Andriy Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Czesc koledzy!Prosze waszej opinji o tej kurtce: http://www.louis.de/_20ec88b8035b964016c02...2526cmd.y%253D0Co myslicie, czy warto zakupic tako zecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekBB Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Posiadam taka kurteczke i muszę powiedziec że jestem z niej zadowolony. Wcześniej miałem (pożyczoną) HeinGericke a teraz mam własną CycleSpirit. Na pewno za tę kasę nie kupisz równie dobrej kurtki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriy Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Dzienki, juz zamowilem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi