nowak Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 witam, musze kupić tylnią oponke do 6tki i za bardzo nie wiem na która się zdecydować. Chciałbym kupić nową lub "prawie nową" - ale za to o wiadomej mi historii. Jeżeli chodzi o nówke to mam do wyboru póki co > Bridgestone BT020 R ad. 2005> Metzeler Sportec M1 ad 2004/2005> MIchellin Power Sport ad 03/04> Pirreli Diablo ad 04/05 Z tego co wiem to Sportec M1 nie jest zly, a za okolo 800/900zl moge miec komplet przod + tyl. Reszta to tylko tyl... cenowo w okolicach 500-600zl. Moge tez miec D208 ad 05 z toru.. za dobrą kaskę :) i co tu teraz kupić? z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Zależy co masz na przodzie.Ja przekonałem się boleśnie jak istotne jest dobranie właściwej gumy, po zmianie Dunlopa D207 na Bridgestone BT020 ( tył ) moto stało się kompletnie nieprzewidywalne na mokrym.Oczywiście z przodu zostało D207, fakt że też już jest do zmiany bo zaczęła ząbkować :mrgreen: Najlepiej jest mieć ten sam przód co i tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Witam!Jezdzilem na 3 oponkach co wymieniles1 to sportec i z niej strasznie byem zadowolony nie pamietam zeby mi sie uslizgiwala nawet jak byla zimna wiec sportreca naprawde polecam 2 to D 208 tez super oponka mialem ja tylko na przodzie wiec Ci duzo nie powiem ale z przodu sprawowala sie super wiec ja tez polecam 3 to pilot power jak byla zimna to wiadomo troche sie slizgala ale jak si ezagrzala to wtedy mozna byla na niej calkowicie polkegac:)Ja chyba bym wybral sporteca bo naprawde bylem z niej zadowolony i nie pamietam ze jak byla zimna to zebym zauwazylem ze troche sie uslizgiwala Wiec te 3 opony wydaja mi sie naprawde dobre :)Co do pirreli diablo to slyszalem ze sa bardzo dobre bo miekkie ale wiadomo co bardzo miekkie to szybko sie zuzywa :D Nie wiem czy ci pomoglem bo w sumei napisalem ze kazda dobra :D ale sa to opony naprawde konkretne i mysle ze co nei wybierzesz to bedziesz zadowolony Ja teraz kupilem komlet uzywanych pilotow power bo nawet byla dobra cena i wiem ze bede sie czul na nich bezpiecznie:) bo sa to juz moje drugie takei oponki :) PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 chybe kupie komplet Sporteca , ale na ta torowke chyba tez sie skusze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi