Kaśka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ja tu chcę obejrzeć jakieś foty a tu ich poprostu nie ma.Nie płacz Adu Prot jak na prawdziwego alkoholika przystało ma tam jakieś zdjęcia pokitrane. Poproszę Go ładnie :mrgreen: to Ci zgra na płytkę. [ Dopisane: 04-01-2006, 09:41 ]klikać myszką Nie pisz tak bo był kiedyś taki kawał o blondynce i jeszcze Adu się obrazi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ja slyszalem kawal o gosciu ktory jezdzil myszka doslownie po monitorze Kawal okazal sie prawdą... :mrgreen: :arrow: ;) :notworthy: :lol: A Wy mi tu o blondynkach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ja też o tym gościu słyszałam, podobno jest zarąbisty :mrgreen: taki dresiarz i ma alusy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Nie pisz tak bo był kiedyś taki kawał o blondynce i jeszcze Adu się obrazi Ja i obrażanie???????? Toż to jakieś wolne żarty!!!!!! Jeszcze byście się zdziwili...... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja i obrażanie???????? Toż to jakieś wolne żarty!!!!!! Jeszcze byście się zdziwili...... brawo siostra :twisted: U nas w "rodzince" nie ma co sie obrażać. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 brawo siostra Twisted Evil Wreszcie ktoś mnie docenił :( :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 I znowu ruszyła spamerska maszyna a już przez chwile było cicho i spokojnie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 I znowu ruszyła spamerska maszyna a już przez chwile było cicho i spokojnie Cool I prawidłowo! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi