broda Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 sieeeeeemianowice właśnie się dorwałem do komputraWAŻNE!!!nie byłem SZCZEPIONY!!! :P :D :D wszystkich pogryzionych czeka seria bolesnych zastrzyków (ponoć finansuje to NFZ) :twisted: :twisted: :twisted: dzięki za zajefajną imprezę zjeby...kąsające pzdr BRODA :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 To o której dostarczono tam moje zwłokiJako jedynie trzeźwa i nie biorąca udziału w sekscesach forumowych kobieta autorytatywnie stwierdzam' date=' że zwłoki Miro_N zostały dostarczone na komisariat tuż przed 5.00 ;) Chciałeś??? Masz!! Łomatko ... jak Ty umiesz foty montować !!! :mrgreen: Fotki makabryczne... aż się miło patrzy dobrze' date=' że Cie na nich nie ma ? A nie oglądałeś po powrocie z Leroy Marlin fotek od Swiruradom ? :mrgreen: Trzeba było to gdzieś na boku zrobić... łazienka męska się do tego świetnie nadawałaNie nadawała się bo tam Pasteurkowicze mi chłopa ukraińską wódką upijały !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Kto łaził w mojej koszulce ?!?!?!?! :mrgreen: kRASNAL !!! Nie mogłeś mojego nicka na koszulce rozmazać ? Co ? :-D Ale dzięki Krasnalowi i Swiruradom Amazonka ma nowy avatar, I krasnalowi też jakby sie zmienił ... Brwi Ci Krasnal ogolili jak spałeś ? BO JAKOŚ INACZEJ WYGLĄDASZ NIŻ DO TEJ PORY :mrgreen: No ... popłakałem się podczas oglądania zdjęć. NASTĘPNA IMPREZA JUŻ WKRÓTCE - W KOŃCU KARNAWAŁ ZA CHWILKĘ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 NASTĘPNA IMPREZA JUŻ WKRÓTCE - W KOŃCU KARNAWAŁ ZA CHWILKĘ !Nie strasz... :mrgreen: Mishel napisał:Fotki makabryczne... aż się miło patrzy dobrze' date=' że Cie na nich nie ma ? A nie oglądałeś po powrocie z Leroy Marlin fotek od Swiruradom ? [/quote']Wiem, wiem, już chciałem ściemnić, że mnie tam nie było... A tu jednak od razu mnie wydałaś... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 A o jakiej imprezie Wy w ogóle rozmawiacie :?: Przeca zlot moherowych beretów był dopiero dzisiaj w Częstochowie... 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 W Toruniu ;), oj nie słuchasz uważnie o. Rydzyka. Pójdziesz DO PIEKŁA ! (z Astarte) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 :oops: No tak - Częstochowa się szanuje :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja już sobie ściągnełam mułem piosenkę Skiby "Moherowe Berety" normalnie gość tak pojechał po bandzie, że aż miło :twisted: DO PIEKŁA!!! (tylko i wyłącznie z Astarte, ale przedtem będzie jak w niebie ;) ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Astarte podrzuć na mejla bo mi coś cienko dzisiaj ciągnie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Tu macie - for free i legal z Antyradia ;) http://www.antyradio.pl/warszawa/img_uploa...rowe_Berety.mp3 Prosze o pomoc w zdobyciu moherowej wyściółki do kasku. Cena nie gra roli, zapłace... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 "W moherowym berecie bedzie lepiej na swiecie"Nie daje rady :-D :-) :-D Chyba sie w taki wyposaze :twisted: Czas najwyzszy by na swiecie bylo lepiej 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zbieram na prawko -> zrobie wyprzedaz moherowych beretow babci :-) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Siemaneczko!!!Dzisiaj dopiero dobiłam do kompa. Na szczęście :(I co to ma znaczyć???? Ja tu chcę obejrzeć jakieś foty a tu ich poprostu nie ma. Przyznać się!!!! Kto je już zlikwidował??? ;)A jeśli chodzi o pogryzienie przez Brodę, to też mnie udziabał w brzuch. Boleśnie i nie obeszło się bez siniaka. Ale wiecie co? Ja to chyba jakś inna jestem, bo żadnych komplikacji nie miałam a nie byłam szczepiona na wściekliznę :P Oczywiście Broda chcial także skonsumować moją nogę za pomocą plasikowego nożyka. Na szczęście nie udało mu się to, ale blizna została. Oczywiście widzimy się w piątek na PGR PARTY :P Pozdrawiam całą ,,chołotę" ;))))))) Ada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Pozdrawiam całą ,,chołotę" Dziękujemy dziękujemy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 OOOOO !!! Adu nauczyła się klikać myszką !!! :( Witamy witamy, ale co będziemy gadać po próżnicy. Przyjedziesz do Albańskiej Skórki to pogwarzymy. Do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi