Mishel Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Adu - Mishel dla Ciebie się nawet umyje (tzn wrzucimy go do wanny i polejemy DOMESTOSEM) Widze, że mi reklame robicie... aż mi łezka w oku się pojawia...Ale to tylko dlatego, że od was nieźle je*ie... Dla was to nawet DOMESTOS jest za słaby :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryllu Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 jasne ze szkoda domestosu:P my wiemy co to mydlo jest:P np. takie w kostce, ladnie pachnie, zazwyczaj jest biale, a mydlo w plynie misiaczku tez Ci wyjasnic jak wyglada:P?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Cotlet ! Kurna ! Myje się nie wietrzy ! Szkoda chłopa, bo zesztywnieje na balkonie. A ostatnio dawał radę, jak większość poszła ten .... tego ... no ...na Pasterkę ! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Prot jedynie DOMESTOS - w płynie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 jedynie DOMESTOS - w płynie+ lizol w stosunku 1:1 - sprawdzony w myciu zielonych kurczaków w KFC. Ale żadnego zamrażania brudu proszę. To nie jest humanitarne! :DNo a ze spraw formalnych - właśnie dostałem PW od Pierzaka, że koszulki forumowe wysyła lada moment. To co - zamiast gajerków - koszulki ? Pasteura się cieszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 To co - zamiast gajerków - koszulki ? Pasteura się cieszy ?Spoko, tylko ostrzegam... Moja się skurczyła... A cotletowi troszke rozlazła :twisted: Ale skoro ma być VIP, to strój obowiązuje :-D jedynie DOMESTOS - w płynie+ lizol w stosunku 1:1 - sprawdzony w myciu zielonych kurczaków w KFC. Ale żadnego zamrażania brudu proszę. To nie humanitarne! Na PGR-a to nawet to nie da rady... wysypisko śmieci przy nim, to perfuma :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Jestem wreszcie, choć na chwilę, ale musiałam wejść w ten temat. Także ja stawiam się na 1000% w piąteczek i zostaję do niedzieli. Jeszcze nie wiem co i jak, ale będę :mrgreen:Adu na piątek nie byłaś zapisana, więc będziesz zmuszona siedzieć u Dziadzi Prota na kolanach :mrgreen: Już od kilku dni trąbi, że ma rezerwację na swoje kolana dla Adu 8) Cieszymy się bardzo, że będziesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy&margoth Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 hehe ledwo na forum wpadłam a tu sie kroi niezła biba . . . żal tyłek ściska że nie napijemy się z Wami, ale cóż poradzić - ten weekend jakiś imprezowy bardzo jest. Mam nadzieję, że niebawem będziemy mieli okazję się zintegrować margo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Margo zła odpowiedź :!: Popraw się w następnym poście i napisz że się za tydzień widzimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy&margoth Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 No doooopraa PARDON NOOna swoje wytłumaczenie mogie dodać, ze będziemy łączyć się z Wami w spożywaniu wody (ognistej :D) w Rudzie Śląskiej na Woman Blues Fest. W związku z powyższym proszę o usprawiedliwienie nieobecności :oops: margo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 A proponujesz jakieś zadośćuczynienie dal całej ekipy Pasteura TEAM i Groopa Połoodnie :?: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 A proponujesz jakieś zadośćuczynienie dal całej ekipy Pasteura TEAM i Groopa Połoodnie :?: 8)No to może każdemu po lodziku... :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Heh - widac spamu nigdy za wiele :D Ale z racji tego ze na dworze coraz zimniej lodziki cieple musza byc :twisted: Astarte a Ty tez chcesz :?: :arrow: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Heh - widac spamu nigdy za wiele :D Ale z racji tego ze na dworze coraz zimniej lodziki cieple musza byc :twisted: Astarte a Ty tez chcesz :?: :arrow: :mrgreen:No baaa... ja jak zawsze pierwsza :D I niech cała przyjemność będzie po mojej stronie :-D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 na swoje wytłumaczenie mogie dodać, ze będziemy łączyć się z Wami w spożywaniu wody (ognistej ) w Rudzie Śląskiej na Woman Blues Fest. W związku z powyższym proszę o usprawiedliwienie nieobecnościW związku z Woman Blues Fest niniejszym usprawiedliwiamy Waszą nieobecność na dwutniowym Men Rock'n'roll & Fire Festival :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi