Astarte Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Kasiu kiedy robimy jakis psychotest Qrwa po dzisiejszym teście to ja potrzebuję psychoanalityka.PISAĆ SIĘ NA IMPREZĘ BO JEST TU ZAJEFAJNA EKIPA Z KTÓRĄ TRZEBA SIĘ NAPIĆ :)I ilu ciekawych rzeczy się dowiedzieliśmy... ale cichosza :-D ;) Ino hardcore!! ps. jak ja lubię imprezy u chłopaków... całuski dla wszystkich :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Nom niech ktoś coś zrobi żeby to koło po drodze się zaliczyło a mogę pić codziennie Amazonka Jak umyjesz ty my się tez zastanowimy ... Kaśka :arrow: Szacun jak BYK :!: Prot :arrow: flaszeczka jest czeka, stoi i się chłodzi (coby ją zrobić na bruderszafta przed 2-3 grudnia) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Po imprezie na Pasteura to ja przynajmniej wiem, jak kto wygląda cieszę się Amazonka, że będę mogła Cię na żywo zobaczyć :mrgreen: A CO SIĘ DZIEJE Z ADU :?: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 No właśnie ADU masz być :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Jak nie będzie Adu, to pojedziemy z delegacją do Wawy, by już nie miała problemów z robotą... Po naszej interwencji po prostu ją zwolnią:) Kaśka Szacun jak BYK Fakt, tu pierwszy raz w życiu podzielam zdanie PGR-a :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 PISAĆ SIĘ NA IMPREZĘ BO JEST TU ZAJEFAJNA EKIPA Z KTÓRĄ TRZEBA SIĘ NAPIĆWidzę, że nie tylko żeście ją upili, to jeszcze ućpali !!!Dokładnie tak jak mówisz Chate posprzątać, rowy umyćKaśka i Astarte była to chyba mają umyt.... tfu posprzątane ! :) To co Panowie ... kiedy wyjazd po Adu ? [ Dopisane: 18-11-2005, 00:24 ]Kaśka i ja oddajemy katamarany do dyspozycji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Amazonka Jak umyjesz ty my się tez zastanowimy ... 8O no dobra, poswiece sie :) Po imprezie na Pasteura to ja przynajmniej wiem, jak kto wygląda cieszę się Amazonka, że będę mogła Cię na żywo zobaczyć :mrgreen: Nie mow ze Cie moim zdjeciem postraszyli :-D Ja tez sie ciesze, ze Cie poznam, slyszalam ze swoja baba jestes :mrgreen: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Potwierdzam - To prawda. BABA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 ps. jak ja lubię imprezy u chłopaków... całuski dla wszystkich A kto ich nie lubi ;) Nom niech ktoś coś zrobi żeby to koło po drodze się zaliczyło a mogę pić codziennie Podzielam - jak ktos pojdzie za nas na to kolo i go napisze to chlejemy od dzis do odwolania :twisted: Impra sie udala - nie wiem tylko jakim cudem paly na chate nie wpadly :roll: :arrow: :mrgreen: Kaska swoj chlop - szacun jak byk :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Cotlet całą noc rzygał, więc już o 6:49 posty walił na 4um :mrgreen: Tak więc, podumowując narada się udała :) a że nic dalej nie miemy, to oznacza tylko jedno :arrow: Czeski film... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Oki, a takie pytanko: jak z tym Rockerem? Kudlaty wytrzezwial na tyle, zeby odpowiedziec? Bo mozliwe, ze bym skrzyknal wieksza ekipe - kolezanka ma urodziny 7 grudnia i by moze chciala sie z impra dolaczyc do zlotu :) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Lepiej zeby oprocz zlotu zaprosila nas na urodziny to beda 3 imprezy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Lepiej zeby oprocz zlotu zaprosila nas na urodziny to beda 3 imprezytaaaa ... "momęcik" ... sprawdzam ... No Aster mamy wolne od 28 XI do 1XII włącznie. Który temin koleżance pasuje ? Bo nam każdy :) Zaproszenia na PW poprosimy. Będzie słodko, obiecuję w imieniu Pasteura i swoim :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Prot w imieniu Pasteura :?: Zgadzamy się :!: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Cieszę się, że się rozumiemy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi