Skocz do zawartości

Spotkanie 4umowe - W-w dziękuje za przybycie Zagranicy :)

Kaśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

:lol: o siebie sie raczej nie martwie, ale moja polowa zaczyna nosem krecic, ze za 30 zeta to kilka ladnych imprez mozna... (ona potrafi siedziec caly wieczor w knajpie przy jednym browarze... a potem to ja mam slaba glowe bo w tym czasie wypilem 6 :))

Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D

No to zjeby - zamykamy piątkową listę w Czeskim filmie. Zablokuję 18-20 miejsc. Reszta, jak przyjdzie musi sobie kombinować miejsca siedzące. Idę do Czeskiego ... jest ktoś chętny na Pilsnerka dzisiaj w Czeskim ? Wypuście już Kaśkę z Pasteura pliiiiis. Ona ma katamarana mogłaby mnie odwieźć po wykonaniu rezerwacji. Na schledanou ...

o siebie sie raczej nie martwie, ale moja polowa zaczyna nosem krecic, ze za 30 zeta to kilka ladnych imprez mozna...

Aster - no problem - blokuję dla Ciebie jedno miejsce. Płacisz 30 zeta i wszystko powinieneś przepić. Takie są reguły Grupy Południe. Panią trzymasz na kolanach: swoich lub kolegów. Nie będą protestować ;). Pani nie pytamy ;)

Właśnie wróciłem z Czeskiego. Zarezerwowałem 18 miejsc. Myślę, że to nie jest problem, bo nawet na zaprzysiężeniu posłów nie ma 100%-ej frekwencji.

Chyba musze Was lubić ... choć mam lekko mokre ręce :)

czeskifilm3vd.jpg

[ Dopisane: 17-11-2005, 20:55 ]

Reszta idzie sie je... znaczy na pokrycie szkod czy oddaja?

dokładnie to pierwsze ... pani wklepuje na kasę fiskalną, a ta z kolei nie lubi zwrotów ...

no to widze, że będzie ciekawie...

Najpierw zrzuta na wstępie a później chlanie do białego rana...

pozdrowienie z imprezki u nas na Pastura :twisted:

Lista obecności:

Astarte

Kaśka

Mario1810

Cotlet

PGR

BejZ

kakanogaja

Jerry

i Ja :twisted:

i oczywiście zaraz wpadnie POLICJA... :cry:

Dobra PROT za MEMBERa masz  ZASADOWE u mnie  

(czyli jedno mniej stawiasz

- eeeee PGR ... W Górce-coś tam arytmetyki nie uczyli ? Ja Tobie dwa, potem Ty mnie jedno alkaliczne ! Razem po "trzy strzelimy". A Ty byś chciał po jednym ? Nie mów kumplom, bo Ci żyć nie dadzą. :)))
Prot - i takie rozwiazanie mi pasi

Nam też ;)

Chwile mnie nie było a tu tyle nowych stron, a się rozpisalicie :)

+ Amazonka, która pewnie zjedzie do nas już w piątek. :roll:  

Dokładnie tak jak mówisz :twisted: :twisted: :twisted: Chate posprzątać, rowy umyć :!: ;)

Ale się szykuje harcore ;) ;) :P :twisted: Aż strach się bać :-D

Niech ktoś coś zrobi żeby czas szybciej zleciał i juz grudzień był :)

Pozdr zjeby