Aster Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 :lol: o siebie sie raczej nie martwie, ale moja polowa zaczyna nosem krecic, ze za 30 zeta to kilka ladnych imprez mozna... (ona potrafi siedziec caly wieczor w knajpie przy jednym browarze... a potem to ja mam slaba glowe bo w tym czasie wypilem 6 :)) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 6 :?: - To chyba na podkład pod picie :) :mrgreen: Kudłatego nima... znowu pewnie ora jakieś rowy... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 No to zjeby - zamykamy piątkową listę w Czeskim filmie. Zablokuję 18-20 miejsc. Reszta, jak przyjdzie musi sobie kombinować miejsca siedzące. Idę do Czeskiego ... jest ktoś chętny na Pilsnerka dzisiaj w Czeskim ? Wypuście już Kaśkę z Pasteura pliiiiis. Ona ma katamarana mogłaby mnie odwieźć po wykonaniu rezerwacji. Na schledanou ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Prot dzisiaj masz byc u nas :!: Jest narada zjebów :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 o siebie sie raczej nie martwie, ale moja polowa zaczyna nosem krecic, ze za 30 zeta to kilka ladnych imprez mozna...Aster - no problem - blokuję dla Ciebie jedno miejsce. Płacisz 30 zeta i wszystko powinieneś przepić. Takie są reguły Grupy Południe. Panią trzymasz na kolanach: swoich lub kolegów. Nie będą protestować ;). Pani nie pytamy ;) Właśnie wróciłem z Czeskiego. Zarezerwowałem 18 miejsc. Myślę, że to nie jest problem, bo nawet na zaprzysiężeniu posłów nie ma 100%-ej frekwencji. Chyba musze Was lubić ... choć mam lekko mokre ręce :) [ Dopisane: 17-11-2005, 20:55 ] Reszta idzie sie je... znaczy na pokrycie szkod czy oddaja?dokładnie to pierwsze ... pani wklepuje na kasę fiskalną, a ta z kolei nie lubi zwrotów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Prot spoko bongo NIe bój nic Zrobimy zbiórkę przy wejściu inaczej nikt nie wchodzi :!: Kochajmy się jak bracia, liczmy się jak.... :) I takl ma być :!: bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Wzruszyliście mnie :cry: ... jesteście ... słów mi brak...Ty PGR Status zmieniłeś przed chwilą ? Junior Member ? Pierwsza srebrna gwiazdka ? STAWIASZ !!! :twisted: I nie chcę żadnych siuśków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Dobra PROT za MEMBERa masz :) ZASADOWE u mnie :mrgreen: (czyli jedno mniej stawiasz :twisted: :-D 8) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Prot - i takie rozwiazanie mi pasi :) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 no to widze, że będzie ciekawie... Najpierw zrzuta na wstępie a później chlanie do białego rana... pozdrowienie z imprezki u nas na Pastura :twisted: Lista obecności:AstarteKaśkaMario1810CotletPGRBejZkakanogajaJerryi Ja :twisted: i oczywiście zaraz wpadnie POLICJA... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Daltego spier^&^&*()(my :twisted: (NA WIOSKE) :) [ Dopisane: Czwartek Listopad 17, 2005 11:11 pm ]Narada się odbyła wszystko ustalone - czyli :arrow: ;) :arrow: ;) nic nie wiemy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Wszystko ustalone... Panu przy kebabeach nie wpier***amy ;) (to nie on :lol: ). Imrezka taka: :) Ehhh... żyć nie umierać :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Dobra PROT za MEMBERa masz ZASADOWE u mnie (czyli jedno mniej stawiasz - eeeee PGR ... W Górce-coś tam arytmetyki nie uczyli ? Ja Tobie dwa, potem Ty mnie jedno alkaliczne ! Razem po "trzy strzelimy". A Ty byś chciał po jednym ? Nie mów kumplom, bo Ci żyć nie dadzą. :)))Prot - i takie rozwiazanie mi pasiNam też ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Kasiu kiedy robimy jakis psychotest Qrwa po dzisiejszym teście to ja potrzebuję psychoanalityka.PISAĆ SIĘ NA IMPREZĘ BO JEST TU ZAJEFAJNA EKIPA Z KTÓRĄ TRZEBA SIĘ NAPIĆ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Chwile mnie nie było a tu tyle nowych stron, a się rozpisalicie :) + Amazonka, która pewnie zjedzie do nas już w piątek. :roll: Dokładnie tak jak mówisz :twisted: :twisted: :twisted: Chate posprzątać, rowy umyć :!: ;) Ale się szykuje harcore ;) ;) :P :twisted: Aż strach się bać :-D Niech ktoś coś zrobi żeby czas szybciej zleciał i juz grudzień był :) Pozdr zjeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi