Cotlet Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Przepraszam, że tak qrwa grzecznie spytam Mr. Green czy jak faceci mówią, że baby lecą na kasę to mają Ciebie na myśli Question Question Hehe - no comment :notworthy: A szkoda, szkoda - już miałam do Was na Paste(coś) się wybrać aby jakiś trening przed 2-4.12 zrobić. No ale cóż skoro nie można Przeca Ty sie za nas nie bedziesz zabierac tylko na paste wpadniesz a to co innego :twisted: My na to jak na lato 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Przeca Ty sie za nas nie bedziesz zabierac tylko na paste wpadniesz a to co innego My na to jak na lato No to kiedy moga :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kaśka może jutro :?: O 19 :!: Mosz być ino Prota weź coby miał Cię kto na reanimacje odwieźć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Aha Prot dopisz jeszcze jedną szmatę do listy a konkretnie Ganczara - mojego zjebanego brata którego podrzucili ruscy chybaO kurde to On z tego samego miotu co i moja siostra pewnikiem jest :mrgreen: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ja tam po 28 moge chlac juz do niedzieli :-) Nie wiem jak tam reszta szmat :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kaśka może jutro O 19 Mosz być ino Prota weź coby miał Cię kto na reanimacje odwieźć A to oddychania usta usta u Was nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Nima u nas się ino chleje reszta u sąsiada na górze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ja tam po 28 moge chlac juz do niedzieli Nie wiem jak tam reszta szmat A co do 28? Czyżbyś Cotlet zaniemógł?Kaśka może jutro O 19 Mosz być ino Prota weź coby miał Cię kto na reanimacje odwieźć O.K. PROT jak będziesz tu to zrób kolejną listę na jutrzejszą imprę na Pasteura :mrgreen:A od jutra miałam zacząć robić projekty :notworthy: i znów qrwa nic z tego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Dobra to jutro maleńki lajcik robiemy :notworthy: i do 28go przerwa (koło mamy kruca fux) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Rany ale statsicie... To ja jeszcze raz: w piatek sie najprawdopodobniej pojawie razem z moja lepsza polowa. W sobote przybede juz raczej sam (wiec bede mogl sie schlac :twisted:). Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 To siue przekonamy która połowa jest lepsza (pije więcej) :notworthy: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 do 28go przerwa (koło mamy kruca fux) Co tam koło zdacie w drugim terminie :mrgreen: :buttrock: 8) w piatek sie najprawdopodobniej pojawie razem z moja lepsza polowaO cieszymy się bardzo, podobno kobiety tworzą przyjemną atmosferę :mrgreen: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Atmosfere to nam dzisiaj stworzył mishel... Zeby nie ten mróz to bym na balkonie spał... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Atmosfere to nam dzisiaj stworzył mishel... Zeby nie ten mróz to bym na balkonie spał... A to gdzie Ty jesteś :?: Przecież we Wrocku nie ma mrozu tylko dyszcz pada :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Nom ale do spania na balkonie to troche nie teges (przynajmniej na trzeźwo) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi