Cotlet Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Prot - musisz koniecznie do nas na Pasteura na jedna noc sie wbic - potem juz nic nie bedzie takie jak wczesniej :twisted: :arrow: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Nie bój się nikt Cię nawet nie dotknie... zmolestujemy twój mózg.... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Nie bój się nikt Cię nawet nie dotknie... zmolestujemy twój mózg.... Twisted Evil mozna by to nazwac: "platoniczny hardcore" ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Nie bój się nikt Cię nawet nie dotknie... zmolestujemy twój mózg.... Ja myślę ze wystarczy jeśli zobaczy jak mieszkamy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A miało już być bez spamu 8O 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A tak na marginesie - w sobotę stroje wieczorowe zalecam - VIP na spotkanie przyjeżdża. O kurcze VIP przyjedzie. 8O No to trza rowa wymyć, ale wtedy na mycie zębów szczoteczki mi zabraknie. :cry: No ale z dwojga złego chyba lepiej w te stronę. No nie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Hejka,w piątek 2 grudnia godz 19 we Wrocku na jedynym koncercie w Polsce wystąpi Laibach - tak gwoli informacji może ktoś chętny, ja dotre na bibe do Rockera po koncercie. Miejsce Wytwórnia Filmów Fabularnych PS. Mam nadzieje że będzie z kim jesio gadać heheh pozdrojerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 o qrna ile wstęp :?: 8O MYŚLAŁEM, ŻE TO JUŻ BYŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Prot - musisz koniecznie do nas na Pasteura na jedna noc sie wbic - potem juz nic nie bedzie takie jak wczesniejNie bój się nikt Cię nawet nie dotknie... zmolestujemy twój mózg....mozna by to nazwac: "platoniczny hardcore"Ja myślę ze wystarczy jeśli zobaczy jak mieszkamyA Gryllu nic mi miłego nie powie ? ;) Cała Pasteura teraz słucha uważnie: Nie straszcie dziecka Św. Mikołajem' date=' ok ? Ja ten "politechniczny Wietnam" 9 ( słownie: dziewieć) lat przerabiałem ... Słoneczka kochane :) - o szczegółach na spotkaniu może piątkowym, bo w sobotę zagranica przyjeżdża i może tego nie znieść.Jesteście pewni, że chcecie konfrontacji na Pasteura Robaczki Słodkie ? :twisted: Sssssssss.....pszszszszszzszszszsyjemnościom :twisted: Mam nadzieje że będzie z kim jesio gadać hehehNIE-MA-SZANS !!! CZŁOWIEK RADZIECKI NA SZKOLENIA DO NICH MÓŁBY JEŹDZIĆ ! JACKASSY PRZY NICH WYSIADAJĄ !!!Bejz - zapamietaj sobie mądrość życiową dziadzi - Nie sztuką jest jechać, sztuką jest dojechać !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 o qrna ile wstęp Question Shocked MYŚLAŁEM' date=' ŻE TO JUŻ BYŁO[/quote'] a ile możesz dać za takie show hehehe a tak poważnie do końca miesiąca (ale terminu dokładnie nie pamiętam ;) ) 55 pln później będzie więcej albo w ogóle nie będzie biletów.więc kto chętny ??pozdrojerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Chyba mnie ktoś zabije....... Ja na pewniaka. Przyjeżdżaj bo po tyłku dostaniesz [ Dopisane: 15-11-2005' date=' 19:17[/i'] ]a to jest koejna szmata z Pasteura 15/13 woęc bóóóóójcie się... O K..WA ale Was tam mieszka. Miałam Was przygarnąć jak Wam drzwi wywalą a teraz to nie wiem' date=' no bo gdzie Was wszystkich pomieszczę :) [ [i']Dopisane: 15-11-2005, 19:28 ]No moi drodzy widzę, że mi dziadka Polibudą straszycie :mrgreen: Więc nie tylko Wy macie ten przedsmak - Kaśka :!: :!: :!: : studentka WBLiW Politechniki Wrocławskiej się kłania ;) :mrgreen: w razie sytuacji "W" - pomogę :) Szykuje się impra roku :mrgreen: :) 8) ZAJEFAJNIEProt a Ty poprawiasz te listy :?: :?: , że tak nieśmiało zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 witam!!! chciałam zgłosic swoja osobe na sobote..w koncu takich imprez sie nie omija ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Karola przygotuj się psychicznie do tej imprezy (tak na wszelki wypadek) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 witam!!! chciałam zgłosic swoja osobe na sobote..w koncu takich imprez sie nie omija :)Witamy serdecznie ;) i cieszymy się bardzo :mrgreen: .Zostanie na sobotę dopisane' date=' lecz niestety musi zrobić to Dziadzia Prot bo On ma jakąś metodę wpisywania (bodaj, że wg. alfabeciora)PROT PROSIMY O DOPISANIE [ [i']Dopisane: 15-11-2005, 20:06[/i] ]Karola przygotuj się psychicznie do tej imprezy (tak na wszelki wypadek) :twisted:PGR nie odstraszaj kobiet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Przecież widzisz' date=' że jak przedstawiliście na 4um Pasteura to Adu napisała, że rezygnuje :) [ [i']Dopisane: 15-11-2005, 20:07[/i] ]O kurcze VIP przyjedzie. No to trza rowa wymyć' date=' ale wtedy na mycie zębów szczoteczki mi zabraknie. No ale z dwojga złego chyba lepiej w te stronę. No nie? [/quote']No bez przesady 8O to aż taki VIP nie będzię :mrgreen: :) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ależ ska Kasiu - to miała być zachęta of okrs... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi