Skocz do zawartości

Spotkanie 4umowe - W-w dziękuje za przybycie Zagranicy :)

Kaśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka,

w piątek 2 grudnia godz 19 we Wrocku na jedynym koncercie w Polsce wystąpi Laibach - tak gwoli informacji może ktoś chętny, ja dotre na bibe do Rockera po koncercie.

Miejsce Wytwórnia Filmów Fabularnych

PS. Mam nadzieje że będzie z kim jesio gadać heheh

pozdro

jerry

============

GSF 600S BANDIT

Prot - musisz koniecznie do nas na Pasteura na jedna noc sie wbic - potem juz nic nie bedzie takie jak wczesniej
Nie bój się nikt Cię nawet nie dotknie... zmolestujemy twój mózg....
mozna by to nazwac: "platoniczny hardcore"
Ja myślę ze wystarczy jeśli zobaczy jak mieszkamy

A Gryllu nic mi miłego nie powie ? ;)

Cała Pasteura teraz słucha uważnie: Nie straszcie dziecka Św. Mikołajem' date=' ok ? Ja ten "politechniczny Wietnam" 9 ( słownie: dziewieć) lat przerabiałem ... Słoneczka kochane :) - o szczegółach na spotkaniu może piątkowym, bo w sobotę zagranica przyjeżdża i może tego nie znieść.

Jesteście pewni, że chcecie konfrontacji na Pasteura Robaczki Słodkie ? :twisted: Sssssssss.....pszszszszszzszszszsyjemnościom :twisted:

Mam nadzieje że będzie z kim jesio gadać heheh

NIE-MA-SZANS !!! CZŁOWIEK RADZIECKI NA SZKOLENIA DO NICH MÓŁBY JEŹDZIĆ ! JACKASSY PRZY NICH WYSIADAJĄ !!!

Bejz - zapamietaj sobie mądrość życiową dziadzi - Nie sztuką jest jechać, sztuką jest dojechać !!! :)

o qrna ile wstęp Question Shocked MYŚLAŁEM' date=' ŻE TO JUŻ BYŁO[/quote']

a ile możesz dać za takie show hehehe a tak poważnie do końca miesiąca (ale terminu dokładnie nie pamiętam ;) ) 55 pln później będzie więcej albo w ogóle nie będzie biletów.

więc kto chętny ??

pozdro

jerry

============

GSF 600S BANDIT

Chyba mnie ktoś zabije.......

Ja na pewniaka. Przyjeżdżaj bo po tyłku dostaniesz

[ Dopisane: 15-11-2005' date=' 19:17[/i'] ]

a to jest koejna szmata z Pasteura 15/13 woęc bóóóóójcie się...

O K..WA ale Was tam mieszka. Miałam Was przygarnąć jak Wam drzwi wywalą a teraz to nie wiem' date=' no bo gdzie Was wszystkich pomieszczę :)

[ [i']Dopisane: 15-11-2005, 19:28 ]

No moi drodzy widzę, że mi dziadka Polibudą straszycie :mrgreen:

Więc nie tylko Wy macie ten przedsmak - Kaśka :!: :!: :!: : studentka WBLiW Politechniki Wrocławskiej się kłania ;) :mrgreen: w razie sytuacji "W" - pomogę :)

Szykuje się impra roku :mrgreen: :) 8) ZAJEFAJNIE

Prot a Ty poprawiasz te listy :?: :?: , że tak nieśmiało zapytam.

witam!!!

chciałam zgłosic swoja osobe na sobote..

w koncu takich imprez sie nie omija :)

Witamy serdecznie ;) i cieszymy się bardzo :mrgreen: .

Zostanie na sobotę dopisane' date=' lecz niestety musi zrobić to Dziadzia Prot bo On ma jakąś metodę wpisywania (bodaj, że wg. alfabeciora)

PROT PROSIMY O DOPISANIE

[ [i']Dopisane: 15-11-2005, 20:06[/i] ]

Karola przygotuj się psychicznie do tej imprezy (tak na wszelki wypadek) :twisted:

PGR nie odstraszaj kobiet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Przecież widzisz' date=' że jak przedstawiliście na 4um Pasteura to Adu napisała, że rezygnuje :)

[ [i']Dopisane: 15-11-2005, 20:07[/i] ]

O kurcze VIP przyjedzie. No to trza rowa wymyć' date=' ale wtedy na mycie zębów szczoteczki mi zabraknie. No ale z dwojga złego chyba lepiej w te stronę. No nie? [/quote']

No bez przesady 8O to aż taki VIP nie będzię :mrgreen: :) 8)