PGR Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Widze, że sobie przypomniałeś hasło do loginu 8) Kaka byłem zapobiegliwy i juz Cię dopisałem do listy wcześniej więc loozik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Konik napisał: BTW: nie najezdzajcie tak na Kaczmara bo sie jeszcze w ogole nie zjawi... a im wiecej ludzisk tym lepiej Twisted Evil No dobra, ja już nie będę Wink Tyle razy mówił że chce w końcu poznać ludzi z Wrocławia, więc może nareszcie... Twisted Evil pzdr @starte nio Astarte jak weżmiesz gościa pod swoje skrzydełka to już nie będzie wymyslał karteczek z namiarami hehehehe tylko żeby biedak dał radę i wytrzymał przy Tobie :D :-D pozdro jerry============GSF 600S BANDIT [ Dopisane: 12-11-2005, 17:33 ]PGR napisał: Dzień Dobry mam na imię Piotruś i skończyłem przedszkole numer zero W nienacku. Potem jezdzilem z nienacka do garajdoły do podstawówki i wtedy przejechał mnie komar listonosza. Wlasnie o to chodzi abys sie dobrze postaral tak zaprezentowac aby wszystkie 4-umowiczki byly Twoje a 4- umowicze kolejki stawiali. hej,stary masz u mnie litr wódki lub dobrą czekoladę jak wódki nei pijesz :twisted: napisz tak kartkę żeby wszytskie forumowiczki były Twoje hehehekości zostałe rzucone chyba się teraz nie wycofasz ze swojego pomysłu?? Uwaga wszystkie forumowiczki czytajcie uważnie text kolegi na kartczce :Dpozdro jerry=============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 A Kudłaty, jak poszedł wczoraj rezerwować lokal to "rezerwuje" do tej pory :-D . Może byś się odezwał Kudłaty ? Udało się coś ? Bo wieczorem robię wypad z Kaśką w miasto, więc jak nie, to może mnie się uda "zarezerwować". A widzę, że po wczorajszych występach wszyscy już wstali tylko nie Ty ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Widziałem wczoraj opis na gg Kudłatego że idzie łoić z kims tam i do tej pory gościa nima 8O :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 w piątek idziemy gdzieś tam sobie A kto jest chętny na te przedbiegi w piątek bo może się okazać, że będzie potrzeba rezerwacje na dwa wieczory poczynić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 No chyba nie pytasz wtym momencie o moje zdanie :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 No chyba nie pytasz wtym momencie o moje zdanie To, że ekipa z Pasteura 15/13 (PGR+Cotlet+Michel+BejZ) stawi się w pełnym składzie i w piątek i w sobotę to jest oczywiste. :twisted: Podejrzewam, że Kaka, Mario i Astarte też piszą się na picie i w piątek i sobotę. :D Kaśka sama rzuciła temat więc już się nie wymiga + Amazonka, która pewnie zjedzie do nas już w piątek. :roll: To już dziewięć osób, a myślę, że i Prot i wielu innych też ma ochotę wybrać się na dwudniowe łojenie... :lol: 8) :twisted: :!: pewnie zbierze się ekipa w sile kilkunastu osób, a może i więcej. Więc trzeba poważnie pomyśleć czy nie warto zarezerwować gdzieś miejsc także na piątek. :?: :!: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 A kto jest chętny na te przedbiegi w piątek bo może się okazać' date=' że będzie potrzeba rezerwacje na dwa wieczory poczynić...?[/quote'] :twisted: nie ma takiej możliwości, jak wpadniemy tam w piątek, to w sobotę nas nie wpuszczą :-D . Na piątek musi być inna buda i to taka, żeby na łeb nie kapało ! Czekaj, czekaj gdzieś widziałem reklamę nowego lokalu ... Pasteura 15/13czy coś takiego ... :mrgreen: BejZ - piątek powiadasz ... hmmm. ja z racji wieku, poglądów politycznych, upodobań kulinarnych ( "seta i lorneta", "wóda w zestawie" itp.) bardzo lubię PRL. Jak nie macie nic przeciwko i macie chęć - mogę zablokować 8-10 miejsc na 2.XII. A co ! A Kaśka nie ma zamiaru się wymigiwać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Pasteura15/13 - Prot ten lokal jest już spalony i to podwójnie :twisted: tym razem wpadną już do nas z nakazem i wyważą drzwi a lepiej żeby naszej meliny nie oglądali od środka 8O :arrow: :mrgreen: :buttrcok: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 ...Podejrzewam' date=' że Kaka, Mario i Astarte też piszą się na picie i w piątek i sobotę. :P ...[/quote']Pytanie :twisted: Ino hardcore!! BejZ - piątek powiadasz ... hmmm. ja z racji wieku' date=' poglądów politycznych, upodobań kulinarnych ( "seta i lorneta", "wóda w zestawie" itp.) bardzo lubię PRL. Jak nie macie nic przeciwko i macie chęć - mogę zablokować 8-10 miejsc na 2.XII[/quote']Szczerze powiedziawszy nie uśmiecha mi się pić piwo za 7 zł, jeżeli w sklepie mam takie samo o wiele!! taniej. I dostanę jeszcze jakiegoś badziewnego paluszka do tego ;) . Ja proponuję "Czeski Film"... Piwko tanie, weźmiemy sobie wieżę (kilka wież) - będzie jeszcze taniej 8) i będzie bardzo miło, przyjemnie i kulturalnie :twisted: . Tylko pewnie rezerwacja też by musiała być, chyba że zwalimy się tam już o 19 :P pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 No jasne ze przedbiegi trzeba zrobic :P Ja tez sie pisze ;) Czeski jest bardzo dobry - piwko za 7zl to dla studenciakow troche wiele :? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Szczerze powiedziawszy nie uśmiecha mi się pić piwo za 7 zł' date=' jeżeli w sklepie mam takie samo o wiele!! taniej. I dostanę jeszcze jakiegoś badziewnego paluszka do tego . [/quote'] Niestety musze zgodzić się z Astarte. To nie na studencką kieszeń. :cry: Ja proponuję "Czeski Film"... No to mamy na piątek ekipę min. dziesięciu osób. :P No i pewnie jeszcze ktoś się dopisze. To co? „Czeski film” tak na początek a potem się zobaczy. Jak coś to możemy tam posłać Astarte co by nam miejsca zarezerwowała. 8) ;) Inne opcje to np. „Czemu nie”, „Garaż”, „Od zmierzchu…” „Intro (Inferno)”…Jak ktoś ma jakieś inne propozycje to nich pisze. :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Szczerze powiedziawszy nie uśmiecha mi się pić piwo za 7 zł' date=' jeżeli w sklepie mam takie samo o wiele!! taniej. I dostanę jeszcze jakiegoś badziewnego paluszka do tego[/quote']A kto mówi o piwie ?!?!?!! Co ? Albo o paluszkach (fuj) ?!?!?! Co ? I co to jest do cholery wieża albo kilka wież ? Chodzi o ułożone na sobie skrzynki piwa ? :P A kto to będzie tachał ? Co ? Gdybyście mi dali dokończyć, a nie przerywali, to byście usłyszeli, że jest możliwość dofinansowania ! ;) W końcu jesteście totalnie pop....ni, a ja mam zaległe wkupne :oops: Ale nie będę się Wam narzucał. Może być Czeski film - nikt nic nie będzie wiedział :P . I gdzie to jest - że się powtórzę - do cholery ? [ Dopisane: 13-11-2005, 16:43 ]Ups .... u starszaków prądy w mózgu płyną wolniej - syn mi powiedział co to jest wieża :P A gdyby przed każdym ona stała ? Hmmmm ... ileż romantyzmu byłoby w tym ... :rolleyes2: [ Dopisane: 13-11-2005, 16:46 ]Pasteura15/13 - Prot ten lokal jest już spalony i to podwójnieNo tak ... jeszcze parę lat i Kaśka napisze: Trzecie Wrocławskie Spotkanie Forumowe z przyczyn obiektywnych odbędzie się w Poznaniu/W-wie/ Szczecinie ... Bo Rybnik macie już chyba też spalony, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Ups .... u starszaków prądy w mózgu płyną wolniej - syn mi powiedział co to jest wieża Spoko Prot, nic się nie martw, już my Cię nauczymy jak się krowy doi. :-D Przy nas w dwa wieczory nadrobisz straty i jak wrócisz do domu to będziesz syna uczyć co to są wieże. 8) A tak na poważnie to jak nie piwo to może nam powiesz po ile tam flaszka stoi? Taka bez paluszków. :?: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Jak dla Was (po uwzględnieniu: rabatów, upustów, dotacji, użycia funduszu reprezentacyjnego, namieszania kelnerce w głowie itp. ) 30 zł za połóweczkę białej zimnej wódeczki. Do tego ogóry kiszone gratis. Ale tam nie ma wieży ... :P :-) I nie narzucam swoich pomysłów powtarzam. Dostosujemy się z Kaśką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi