Cotlet Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 NO dobra - ekipa z pasteura wlasnie wstala i jest w pelnej gotowosci bojowej :twisted: :P Impra byla zajebista i juz nawet nie trzeba sie domyslac co sie dzis bedzie dzialo :mrgreen: :arrow: :-D Nie wiem czy za to bana nie dostane ale musze to napisac... SZACUN JAK BYK SZMATY :!: :!: :!: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ja też bardzo dziękuję... impreza była przednia :twisted: A w tych majtach miałam rwanie na sali jak nigdy. Męska ubikacja o wiele przyjemniejsza i więcej się tam dzieje :P A poza tym to mam rozwalone kolano, łokieć, kostkę, ale kto by się przejmował jak dzisiaj powtórka... :twisted: ps. szczególne pozdrowienia dla barmanki, która wytrzymała z nami... (dziwie się - tego się nie dało znieść na trzeźwo :oops: ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Shrek to miała być podpucha przed dzisiejszym wieczorem :?: 8) Czekamy czekamy na zacnych gości :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Nie wiem czy za to bana nie dostaneDzisiaj będą bany w postaci kopniaków :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 chyba karniaków za wczorajszy wieczór... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 No i doczekaliście się Pasteurkowicze. Jak Was dziadzia prosił o kulturę języka i upominał, to mieliście moje sugestie w d...e. Jak jeden z forumowiczów zrezygnował z imprezy ze względu na Wasze ordynarne słownictwo to też do Was nie trafiło !!! Teraz Was sam Admin opiórkał i jeszcze wam tyłki skopie :lapad: Jak prosiłem żebyście się zwracali do siebie per "Drogi Kolego" to byliście na to głusi. (Tak jak ja dzisiaj :mrgreen:) Ja proszę o zamknięcie tego tematu, a Pasteurkowiczów w domu wariatów !!!! Natychmiast !!! Albo nie - jutro ... bo z kim ja będę walczył dzisiaj ... :mrgreen: Jak sobie przypomnę wczorajszą minę kelnerki .... :-D :-) :P :mrgreen: i kto jej k...a zabrał napiwek :mrgreen: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Karniaki mają wszyscy co schowali się przed wczorajszą imprezą...Szacun jak byk za wczoraj :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 o zesz wy mordercy coscie zrobili z moja glowa ale boli :lapad:Impreza byla przednia, daaaawno takiej nie widzialem :P i pomyslec ze to tylko przedsmak tego co bedzie w Tawernie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Szacun dla wszystkich za impreze - było zaje**** :mrgreen: Krasanalowi za rozgrzewający zielony trunek :P Dzisiaj powtórka :twisted: :mrgreen: :lapad: :P Napisze więcej jak będę w stanie pozbierać myśli :evil: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ło jezu... dobrze że mnie Kasia do domu odwiozła :P , bo nie wiem czy bym się po drodze gdzieś nie zgubiła :lapad: . Jeszcze przezornie przed wyjściem już łóżko pościeliłam... i to był naprawdę, naprawdę :!: dobry plan :twisted: (jestem z siebie dumna). Kurcze była taka impreza zajebista, że po prostu nie mogę się doczekać dzisiejszej 8) ps. czy Czeski jest spalony :?: Bo ja tak lubiłam tam chodzić :oops: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 ps. czy Czeski jest spalony Bo ja tak lubiłam tam chodzić Jak przyjdziesz bez Amazonki to Cię nie poznają ! Tylko nie rycz " DO PIEKŁA" bo wtedy klapa ... :-D BUDZIĆ KRASNALA NIECH ZDJĘCIA ZAPODAJE !!! WYŚPI SIĘ W TRUMNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 wlasnie co ze zdjeciami??a kelnerka mimo wszystko chyba nas polubila, chociaz mine to czasami miala nie tego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 ps. czy Czeski jest spalony Bo ja tak lubiłam tam chodzić Jak przyjdziesz bez Amazonki to Cię nie poznają ! Tylko nie rycz " DO PIEKŁA" bo wtedy klapa ... :-D Kurcze bez krzyczenia to będzie trudno... ja to mam w standardzie :P a kelnerka mimo wszystko chyba nas polubila, chociaz mine to czasami miala nie tego Kurcze przynajmniej na 2 m-ce robię sobie przerwę od Czeskiego :lol: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Astarte zrobiłyście wczoraj z Burkiem paste i dzisiaj ma sie to zmienic, jak nie to was wywalimy za drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 A ja jeszcze z kelnerka o czyms usilnie rozmawialem przed wyjsciem i jak jej powiedzialem ze tu nam sie podoba to banan od ucha do ucha :PPozdro... Drogie Kolezanki i Koledzy :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi