paradox_konin Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Od niedawna jestem posiadaczem motocykla. I szukam kudków z okolicy o podobnych zainteresowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Jak Turek się zalicza do okolicy, to ja jestem :( Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja też Turek -jeżeli to okolica Konina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox_konin Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 No super :) Moja Żonka pochodzi z Turku :) A Ciebie Boniek to chyba kojarzy z widzenia (tak mi mówiła, jak zobaczyła Twoje foty). Pozdrawiam wszystkich serdecznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 No super :) Moja Żonka pochodzi z Turku :) A Ciebie Boniek to chyba kojarzy z widzenia (tak mi mówiła, jak zobaczyła Twoje foty). Pozdrawiam wszystkich serdecznie :DPokaż foty żony może też pokojarzę :D Nawiasem mówiąc mój GS wcześniej śmigał po Koninie. Tam go właśnie szczęśliwie nabyłem. Pozdro. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox_konin Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 No super :) Moja Żonka pochodzi z Turku :) A Ciebie Boniek to chyba kojarzy z widzenia (tak mi mówiła' date=' jak zobaczyła Twoje foty). Pozdrawiam wszystkich serdecznie :D[/quote']Pokaż foty żony może też pokojarzę :D Nawiasem mówiąc mój GS wcześniej śmigał po Koninie. Tam go właśnie szczęśliwie nabyłem. Pozdro. A to moja Żonka :D http://www.paradox.konin.lm.pl/kasia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam:) Ja też Turek, jednak pośmigać moge dopiero za półtora roku :) Takie życie niestety...;/ Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 ja też.... TUREK :-) :-) :-) :-) :-) :-D 8) Pozdro600 Turek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi