Gość Occult Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Do jakiej kasy :( I jakiś konkretny rocznik :notworthy: Szukam Fazera rocznik 2000-2002 z małym przebiegiem do 20 tyś km. Edytowane 26 Października 2006 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Ja natomiast szukam - zdecydowanie - kupie- stelaz pod kufer centralny do fazera 600 z roku 2000 Jakby ktoś miał namiary- to bardzo prosze.... Teoretycznie nawet nowy jakby był w rozsądnej cenie. Stellaż Owinen wygladać mniej wiecej tak:http://www.komputery.clubnet.pl/fazer.jpg A nie moze wygladać tak http://www.motorcycletours.to/gallery/main...600%20Fazer.jpg Edytowane 26 Października 2006 przez CiasnyBaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 http://www.komputery.clubnet.pl/fazer.jpg[/url] Jeśli może być nowe to można albo u oficjalnego importera GIVI czyli www.motopol.pl lub równie dobrze a taniej na www.jotte.pl lub w sklepie www.scigacz.plDokładny symbol monoracka do fazera można sprawdzić na www.givi.it Ja mam fazera ubranego w caly system GIVI Wingrack2 i tez jest git. Choć jak siądzie pasażer i dopakuje kufry to sie fazernik robi zbyt lekki z przodu ;-) pzdrladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ja mam fazera ubranego w caly system GIVI Wingrack2 i tez jest git. Choć jak siądzie pasażer i dopakuje kufry to sie fazernik robi zbyt lekki z przodu ;-)nie ma to jak gumy na dwójce :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 nie ma to jak gumy na dwójce :biggrin: Znacznie gorsze jest trzepotanie kierownicy kiedy przod robi sie zbyt lekki. Nastepnym razem bede musial zalozyc torbe na bak i w ten sposob dociazyc przednie kolo. Inna sprawa, ze fazer jest niezwykle czuly na konczaca sie przednia opone i lekkim shimmy daje znac, ze trzeba zaczac myslec o wymianie ;-) pzdrladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Jeśli może być nowe to można albo u oficjalnego importera GIVI czyli www.motopol.pl lub równie dobrze a taniej na www.jotte.pl lub w sklepie www.scigacz.plDokładny symbol monoracka do fazera można sprawdzić na www.givi.it Ja mam fazera ubranego w caly system GIVI Wingrack2 i tez jest git. Choć jak siądzie pasażer i dopakuje kufry to sie fazernik robi zbyt lekki z przodu ;-) pzdrladzior Dzieki- Juz sie wszstkiego dowiedziałemNIestety bede musiał zostać ich(( jotte.- ) klientem chociaz to wydatek ok 900zł z kuferkiem, bo na WORLD E BAY =u nawet nie znalazłem uzywki, o POlsce nie wspomnę.. A jeśli chodzi o gumowanie to nie potrzebuje kufra- wystarczy ze zapakuje kobiete to i na szóstce podnosi :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 ja mam Givi Maxie i musze powiedziec, ze gdy kuferek przypiety to wheelie zaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Dzieki- Juz sie wszstkiego dowiedziałemNIestety bede musiał zostać ich(( jotte.- ) klientem chociaz to wydatek ok 900zł z kuferkiem, bo na WORLD E BAY =u nawet nie znalazłem uzywki, o POlsce nie wspomnę.. Kufry same w sobie mozna utrafic na allegro. Na ebay.de jest calkiem sporo. Mozna tez i na allegro i na ebay.de ustrzelic caly system wingrack 1/2, do tego tzw. "Fitting Kit" i gotowe - 3 kufry mozna zapiac. Nie da sie niestety ukryc, ze sprawy "okolokufrowe" do tanich nie naleza ;-( pzdrladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 boczne mnie raczej nie interesują- Poza tym jak wspomniałeś to już spory wydatek szukałem na ebajach w całym swiecie i nie znalazłem zadnego stelaza givi do mojego motóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Słuchajta Fazerowcy!! ACHTUNG ACHTUNG! Mam do sprzedania troche czesci do FZ6 FAZER, a konkretnie:- przedni błotnik, nic nie ruszony, ani ryski- reflektory, ulamane jedno mocowanie, wystarczy dokleic jakims superglu- tylni uchwyt dla pasazera, lekko rysniety po prawej stronie- tylni, prawy, czarny plastik, troche pekniety- prawe wypenienie owiewki, nie ruszone praktycznie-... jeszcze kilka plastikow bardziej, mniej lub wcale nie uszkodzonych (glownie owiewka) Szczegoly na priw pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 a ja sprzedam złamaną klamkę sprzęgła (wszystkie elementy są!) :P, klamka dzisiaj złamana !! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 a ja sprzedam złamaną klamkę sprzęgła (wszystkie elementy są!) :biggrin:, klamka dzisiaj złamana !! :biggrin:A ja mam klamke sprzegla i hamulca nie zlamane :P :biggrin: , tez do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 uuu szkoda, że się nie zapytałem na 4um, bo wczoraj już zamówiłem w Larssonie... zresztą nie wiem czy od FZ6 pasuje klamka do FZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 I ja się wcisnę do towarzyszy Fazeromaniakufff z malutkim ogłoszonkiem: otóz i ja mam parę części do fazerka (FZS 600 '03) do sprzedania m.in.:tłumik, owiewkę (do sklejenia w jednym miejscu), stelaż do owiewki, szybę oryginalną i parę drobiazgów jeszcze. Jakby co to więcej na privie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw69 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Siema, Nie macie może jakiś Fazerów na oku? Może ktoś sprzedaje?Pzdr. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to mogę sprzedać swojego Fazerka.FZS 600, 95KM, kolor czarny, 1998 rok, 31.000 km, stan bdb, cena ok. 10 tys. do negocjacjiŁódź, info na tel. 508 324 151 lub na maila [email protected]pozdrawiam wszystkich fazeromaniaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi