Skocz do zawartości

Fazer to jest to! ( FZS , FZ )

Rekomendowane odpowiedzi

Ja natomiast szukam - zdecydowanie - kupie- stelaz pod kufer centralny do fazera 600 z roku 2000

Jakby ktoś miał namiary- to bardzo prosze....

Teoretycznie nawet nowy jakby był w rozsądnej cenie.

Stellaż Owinen wygladać mniej wiecej tak:

http://www.komputery.clubnet.pl/fazer.jpg

A nie moze wygladać tak http://www.motorcycletours.to/gallery/main...600%20Fazer.jpg

Edytowane przez CiasnyBaniak

Jeśli może być nowe to można albo u oficjalnego importera GIVI czyli www.motopol.pl lub równie dobrze a taniej na www.jotte.pl lub w sklepie www.scigacz.pl

Dokładny symbol monoracka do fazera można sprawdzić na www.givi.it

Ja mam fazera ubranego w caly system GIVI Wingrack2 i tez jest git. Choć jak siądzie pasażer i dopakuje kufry to sie fazernik robi zbyt lekki z przodu ;-)

pzdr

ladzior

nie ma to jak gumy na dwójce :biggrin:

Znacznie gorsze jest trzepotanie kierownicy kiedy przod robi sie zbyt lekki. Nastepnym razem bede musial zalozyc torbe na bak i w ten sposob dociazyc przednie kolo.

Inna sprawa, ze fazer jest niezwykle czuly na konczaca sie przednia opone i lekkim shimmy daje znac, ze trzeba zaczac myslec o wymianie ;-)

pzdr

ladzior

Jeśli może być nowe to można albo u oficjalnego importera GIVI czyli www.motopol.pl lub równie dobrze a taniej na www.jotte.pl lub w sklepie www.scigacz.pl

Dokładny symbol monoracka do fazera można sprawdzić na www.givi.it

Ja mam fazera ubranego w caly system GIVI Wingrack2 i tez jest git. Choć jak siądzie pasażer i dopakuje kufry to sie fazernik robi zbyt lekki z przodu ;-)

pzdr

ladzior

Dzieki- Juz sie wszstkiego dowiedziałem

NIestety bede musiał zostać ich(( jotte.- ) klientem chociaz to wydatek ok 900zł z kuferkiem, bo na WORLD E BAY =u nawet nie znalazłem uzywki, o POlsce nie wspomnę..

A jeśli chodzi o gumowanie to nie potrzebuje kufra- wystarczy ze zapakuje kobiete to i na szóstce podnosi :icon_twisted:

Dzieki- Juz sie wszstkiego dowiedziałem

NIestety bede musiał zostać ich(( jotte.- ) klientem chociaz to wydatek ok 900zł z kuferkiem, bo na WORLD E BAY =u nawet nie znalazłem uzywki, o POlsce nie wspomnę..

Kufry same w sobie mozna utrafic na allegro. Na ebay.de jest calkiem sporo. Mozna tez i na allegro i na ebay.de ustrzelic caly system wingrack 1/2, do tego tzw. "Fitting Kit" i gotowe - 3 kufry mozna zapiac. Nie da sie niestety ukryc, ze sprawy "okolokufrowe" do tanich nie naleza ;-(

pzdr

ladzior

Słuchajta Fazerowcy!! ACHTUNG ACHTUNG!

Mam do sprzedania troche czesci do FZ6 FAZER, a konkretnie:

- przedni błotnik, nic nie ruszony, ani ryski

- reflektory, ulamane jedno mocowanie, wystarczy dokleic jakims superglu

- tylni uchwyt dla pasazera, lekko rysniety po prawej stronie

- tylni, prawy, czarny plastik, troche pekniety

- prawe wypenienie owiewki, nie ruszone praktycznie

-... jeszcze kilka plastikow bardziej, mniej lub wcale nie uszkodzonych (glownie owiewka)

Szczegoly na priw pozdro600

I ja się wcisnę do towarzyszy Fazeromaniakufff z malutkim ogłoszonkiem: otóz i ja mam parę części do fazerka (FZS 600 '03) do sprzedania m.in.:

tłumik, owiewkę (do sklejenia w jednym miejscu), stelaż do owiewki, szybę oryginalną i parę drobiazgów jeszcze. Jakby co to więcej na privie.

Pozdro

Siema,

Nie macie może jakiś Fazerów na oku? Może ktoś sprzedaje?

Pzdr.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to mogę sprzedać swojego Fazerka.

FZS 600, 95KM, kolor czarny, 1998 rok, 31.000 km, stan bdb, cena ok. 10 tys. do negocjacji

Łódź, info na tel. 508 324 151 lub na maila [email protected]

pozdrawiam wszystkich fazeromaniaków:)