Gość kevin11 Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Witam,Jestem zdecydowany na kupno jakiegoś małego motorku o poj. 125cm, chce go zarejstrować na 50-tke. Z tego co widziałem są 3 opcje:Honda NSRHonda CBR RRAprilla RSKtóry z nich poradzilibyście i jak wygląda sprawa zarejstrowania na 50-tke? Słyszałem że trzeba iść do rzeczoznawcy sądowego i powiedzieć że tłok był zmieniony itd..? Dzięki za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 z nowymi moze byc klopot bardziej z uzywek znajdziesz takie "50" Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kevin11 Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Oczywiście że tylko używka wchodzi w grę, ale do ktore sa tansze czesci? Ktory lepiej chodzi? Ktory jest mniej awaryjny, ktory ma lepsze osiagi?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi