Gość Bassefect Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Mam taki zamiar zmienic motocykl. Wezme za niego 1500zl, doloze 2000zl i co mam kupic? Mysle nad xj 600 xj 550 cbx550 lub gpz550 wszystkie modele zpowyzej 84r. Wczesniej myslalem nad cb 400 ale jak sie przewiozlem cb 450 to stwierdzilem ze dla mnie po jednym sezonie bedzie za slaby. Powinienem kupowac na jesien czy moze styczen lub luty? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Co do motorka to Ci niestety nie doradze, bo nie uzywalem zadnego z nich (ja mam Honde Rebel 500), ale odnosnie terminu kupna to zdecydowanie poczekaj az sie sezon zakonczy, bo wtedy wiadomo ceny leca w dol, a czy w jesieni czy w zimie to zobaczysz jakie beda ceny w jesieni - jak stwierdzisz, ze sa ok to kupuj a jak nie to poczekaj do zimy!!! Pozdro Karlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Za taką kwotę ciężko Ci będzie kupić motocykl w dobrym stanie. Może lepiej poczekaj jeszcze. A co do wyboru między wspomnianymi motocyklami to ja bym wybrał CBX-a, dobry sprawdzony silnik i niewielka awaryjność, ale może jest to tylko moje subiektywne i trwające od wielu lat zamiłowanie do Hondy. Zresztą wszystko zależy od tego na co trafisz, najważniejsze by wybrać motocykl w najlepszym stanie technicznym i najmniejszym przebiegiem. Jeśli chodzi o termin zakupu to Karlik ma rację, najlepiej kupić po sezonie np. w październiku czy listopadzie, ceny spadają, a będziesz też miał trochę czasu by motocykl dokładnie posprawdzać i przygotować do sezonu.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bassefect Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2002 :) Dzięki za podpowiedzi. Do następnego sezonu nie będe czekal i kupie jakiegos sprzeta chyba w listopadzie. A potem byle do wiosny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Ja wybrałbym XJ. Wiadomo, że sprzęt ten od wielu lat prowadzi w niemieckich statystykach TUV jako jeden z najbardziej niezawodnych motocyki. To jest naprawdę niezniszczalne moto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavels Opublikowano 5 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2002 Moja rada: XJ 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radeon Opublikowano 19 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2002 Tylko Yamaha i to najlepiej XJ-cik. honda też nie jest zła miałem kiedyś i nie mogę nażekać, teraz mam XJ i też się cieszę AK :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 23 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2002 Według mnie XJ 600. Oczywiscie każdy ma inne gusta i oczekiwania. Zaś jezeli chodzi o termin to zdecydowanie po sezonie, gdyz wtedy ceny spadają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi