Tomekrudy Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Gratuluje zdania za 1 razem :) I oczywiście życze fajnego moto ;) Ja na prawko za rok w październiku ( 18 urodzinki w styczniu ) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 I B i A za pierwszym...! Nie wiem co będzie kolejne, ale boję się, że do 3 razy sztuka...! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 no ja zdawałem wczoraj w Bydgoszczy i no cóż... kolejne podejście 18 listopada, mam nadzieje że ostatnie, najgorsze, że poprawka kosztuje 96 zł. Gratuluje oczywiście.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi