afrikaniec Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Ten przebieg jest autentyczny,ja jak go sprzedawałem to miał coś ok 35tys,km następny właściciel z tego co wiem to chyba wcale nim nie jezdził tylko odpalał i pił przy nim kawe,więc raczej to bedzie realne,ja jak go kupiłem to miał coś ok 12tys.km a ostatni sezon nim za dużo nie polatałem bo walczyłem ze zdrowiem.Tak,że raczej nie musisz sie o nic obawiac.Raczej się nie obawiam, bo jak dla mnie mógłby mieć i 2 razy więcej a i tak jest w świetnym stanie, ubolewam tylko, że sam jeżdżę nim w ilościach bardziej niż żałosnych :banghead: , no nic pozostaje wiara, że to się jeszcze odmieni.Kodo ma taką moc, że za każdym razem kiedy praktycznie dochodzę do ściany i wszystkie logiczne argumenty mówią, że powinienem sprzedać, wsiadam na niego, robię rundkę i znowu w dupie mam logikę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 afrikaniecżeby nie było to oto fotka w pierwszym dniu po zakupie Twojej ślicznotki jeszcze w dziewiczym stanie :) http://bikepics.com/pictures/2615488/Ja do dzisiaj żałuje,że go sprzedałem ale na szczęście mam następne KODO i tylko je teraz dopieszczam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 :) dzięki, wiem, że dopieszczasz, w temacie szyby rozmawiałem już z M.. dorobią bez odlewów i wyślę im cały komplet do dorabiania, tylko niestety czekam teraz żeby odzyskać górne uchwyty bo mój spec został dość porządnie pierdyknięty przez samochód i teraz leży w szpitalu i czeka na poskładanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 To super bo już sie nie moge doczekac tej szyby,nawet samego stelaża bo szybke jeszcze można dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 legolas88 ja mam oryginalne lusterka , ale po liftingu i tez gówno widzę :biggrin: , ale jak je dobrze ustawię to jest git . Jedno drrzy bardziej od drugiego ale widzę wszystko jak należy . Planowałem przenieś lusterka na końcówki kiery , ktos tutaj już tak robił i wyszło genialnie . Ale brak kasy spowodował iż olałem to zagadnienie i wlałem bene do zbiornika :wub: dalszy ciąg zna każdy :blink: bum bum bum bum bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazol77 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 mam prośbę :)jak macie instrukcję do MT-01 w naszym ojczystym języku w wersji elektronicznej to byłbym wdzięczny za podesłanie na mojego maila: [email protected]sam mogę podesłać instrukcję obsługi w angielskim, serwisówkę w angielskim i fiszkępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Podpisuję się pod prośbą, jeśli jest taka możliwość poproszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) Ja mam instrukcję po polskiemu ale na papierze plus manual po angielsku w formie PDF.Manuala po polsku NIE MA Edytowane 14 Listopada 2013 przez trufel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Tak jak kolega wyżej pisze,manuali po polsku niema,a jeżeli kogoś interesuje instrukcja obsługi po polsku na papierze to walic do mnie na PW coś doradze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Ksero????? Skan i przerobić to na PDF ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Panowie,czy ktoś z was ma w swoim kodo zamontowany o2 optimizer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 A co to jest? Ten o2 optimizer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Panowie, sprawa jest prosta: administrator forum niespecjalnie życzy sobie reklamowania tutaj obcych inicjatyw. co powinno być zrozumiałe. proszę więc ponownie o reklamowanie swoich niezależnych działalności - poza fm. z góry dziękuję w imieniu administratorajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostatnisniduzo Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam wszystkich, Pewnie ten temat był tutaj juz poruszany, ale pozwolę sobie do niego wrócić.chciałbym w swojej grubej zmodyfikować wydech. Podobno można wyciągnąć z nich bebechy. Czy wiadomo jak to wpływa na prace silnika? Moc, itd? Czy ktoś już to robił? Dzięki za info.Pozdrawiam,Maurycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej Sroda Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam Was koledzy. Niedawno stałem sie posiadaczem Yamahy Mt-01 z 2010r na akrapovicu. Motocykl bezpośrednio zakupilem osobiście w Niemczech od 1 właściciela z przebiegiem 11 tys. Juz sie nie mogę doczekać ciepłych dni jak wyjade nim na ulice. Wczesniej kilkaset kilometrów nakrecilem vtx1300 z 2007r, szczerze? Nie przypadł mi ten motocykl do gustu, mam nadzieje ze z tym będzie inaczej.Koledzy może pomozecie? Czytałem wczesniej na tym forum odnośnie crash padow na silnik, ktoś pisał ze osobiście cos takiego stworzył. Czy ten temat jest aktualny i możliwy do odtworzenia? PozdrawiamOlej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi