andziafront Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=68500282troche to jest podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 na innej aukcji koleś sprzedaje drugiego simka za 1500zl. Wydaje mi się, że ten co się nim zainteresowałeś był poprostu "dawcą części". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 co tu podejrzanego , nie przesadzajmy w tej rubryce, koles ma starego simsonka i sprzedaje co sie da na czesci bo po co ma to lezec , zreszta jak by kazdy z nas zrobil porzadek w garazu to tez pewnie by sie nazbieralo czesci do motorow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 no w sumie macie racje nie wiem ale mnie cos tak tknela ta aukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laciu Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 zupelna normalka, ja sprzedaj cz 350 cala jest nie mam papierow bo zagubilem i co ukradlem :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 gosc handluje simkami bo ma kilka aukcji ze kupi simka i kilka ze sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi