kamiloko Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Witam! Pisze z ciekawości i także, iż nic nie znalazłem na ten temat... :) Tak, czy Suzuki RF600 jest dobrym motocyklem do stuntu, bo już kilka razy widziałem gości uprawiających ten sport na tym właśnie motocyklu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 nie wiem gdzie ich widziales, ale to ostra kaszana do stuntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 19 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 np. http://bikepics.com/members/slabek/93rf600/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 no i sam widzisz ze na gumie nie bardzo.... da sie na wszystkim, ale zeby rf robic do stuntu to trzeba miec fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi