Skocz do zawartości

Aprilia MX

Mike16
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No chyba jest o ile dobrze rozumiem. Przy zmianie tłoka (a w moim przypadku również korbowodu) należy chyba dotrzeć prawda? czy się myle?

Ja go kupiłem od razu takiego i na liczniku miał przejechane 4 km od wymiany tych rzeczy.

No chyba jest o ile dobrze rozumiem. Przy zmianie tłoka (a w moim przypadku również korbowodu) należy chyba dotrzeć prawda? czy się myle?

Ja go kupiłem od razu takiego i na liczniku miał przejechane 4 km od wymiany tych rzeczy.

A no to jasne ze trzeba dotrzec

no ale to kosztuje. W poście chodziło mi oto' date=' że sprzedawcy niezawsze tłumaczą dokumenty, cho zapewniają, ze będą już gotowe.znam pare takich przypadkow[/quote']

w porownaniu do samego zarejstrowania to koszty przetluamczeenia nie sa duze, jest to koszt 100zł...

ups troche nie zauwazylem a to juz dawno bylo :)

a co do wlasciciela mx jak sie sprawuje moto i czy zarejstrowales juz?

bo moim zdaniem nie powinno byc z tym zadych problemow

MX sprawuje się na razie świetnie. Odpala praktycznie na dotyk (spokojnie ręką) nawet jak jest zimny ew. troszke na ssaniu ale zawsze za pierwszym razem. Jezdzi tez bardzo dobrze tylko te docieranie mnie troszke denerwuje bo jak jade na szostce ok 60-65 i pociagne jeszcze troszke to sie dopiero zaczyna wyrywać (jak na 50 ccm:)) Zawieszenie się też dobrze sprawuje. Nie mogę mu nic zarzucić.

Jeszcze nie zarejestrowałem bo czasu nie mam. Papiery już wszystkie są (tłumaczenia też) i przegląd zrobiony na motorower, także nie powinno być zadnych problemów.

Ogólnie nie żałuję zakupu, miałem jeszcze do wyboru RXa ale był starszy o 6 lat i droższy więc zrezygnowałem.

Pozdrawiam

Nie przeginaj paly, chcesz żeby to jakoś jeździlo to nie odkręcaj na dotarciu,zero szybkich startów,obroty nie przekrcaczające 7tyś,vmax kolo 60.Dotrzesz przez te 800-1000km i będziesz odwijal,ja nie szalalem na dotarciu...i jeździ ponad 100km/h :),i to bardzo dobrze jeździ :P

Ps.Jeżeli tego nie skumasz,to Ci jutro z Morfim inaczej przemówimy do rozumu :-D