Yool Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 tak jak w temacie, powiem tylko ze interesują mnie amorki o jak najwiękrzym skoku?? i cz będą moze pasować amorki i półki od cz 125 cross, robił ktoś takie przeróbki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Kup sobie cos innego a nie wske bedziesz przerabiałTaniej wyjdzie. Kase wepchniesz w przeróbki a i dalej bedzie słabo jeździć.Nudne juz te tematy sie robią. Ile można przerabiać te nieszczęsne WSKi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 chce to robie, ty jak nie chcesz mi poradzić to lepiej nic nie pisz,do jazdy mam cz 175 ale szkoda mi jej do lasu to bawie sie w przeróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 każde lagi , kazde półki (tylko sztyca niemoże być wieksza od średnicy główki ramy) pasują do wski ... troche kombinacji i podchodzą !! :idea: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi