kamperov Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Jutro jadę obejrzeć motorek, a konkretnie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M111542 . Dużo się nasłuchałem jak to włosi nie szanują sprzętów...ale cóż, wierzę że są jakies wyjątki od regóły. Najgorsze jest to że mam do przejechania 250 km, ale co zrobić. Oferta wydaje mi się dość atrakcyjna nieprawdaż? Jakby ktoś miał jakies sugestie, odnośnie oferty, a może jakieś specjalne rady (inne niż: nie napalaj się!) to chętnie wysłucham.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Dużo się nasłuchałem jak to włosi nie szanują sprzętów A ja sie nasłuchałem jak francuzi nie szanują sprzetów ;) Wszystko to jedna bujda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 A Polacy to na śniadanie ćwiartkę piją. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi