Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Po prostu ktos kiedys wymyslil przepis do ktorego nikt sie nie stosuje i wszyscy sa zadowoleni a najlepiej to isc i sie spytac w wydziale komunikacji ;):D:Dte panie co pija kawe na pewno wszystko doskonale wyjasnia :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 a ja mam pytanie kiedys ktos mi cos mowil, ze 2t niewolno przekraczac granicy czy to prawda?? jakos mi sie w to wierzyc nie chce, no ale... niemcy maja sie pozbywac starych diesli to niewiadomo czy nie wymylili zakazu wjazdu 2t do ich kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 A jakos są tam jawki 50 np minarelli i tez dwusow i nic nie napisal ze nie mozna rejestrowac;/ 2T moga przekraczac granice...jechalem z ojcem mz 150 do czech kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi