Oie Master Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Chciałbym kupić motocykl za 5000 zł sprowadzony z włoch a sprzedać bez rejestrowania i innych zabaw za 6000 zł. Jakie musze opłaty ponieść i czy mi sie to opłaci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aranka_t Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Chyba mozna, bo w otoMoto sporo takich ofert, gdzie jest napisane ze motocykl sprowadzony z kraju X , niezarjestrowany. Ale co do oplat to sie nie orientuje. Pewnie sie oplaca jak robisz to na wieksza skale, choc nie wiem jak z kupnem takich maszyn. Ja osobiscie balabym sie kupic toki motor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Chodzi o to, że ja go nie sprowadziłem, chce go sprzedać z trzeciej ręki...Co do stanu nie mam żadnych wątpliwości- BDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi